Kinderopvang

Kinderdagverblijf IKC De Saffier

Kinderdagverblijf in Zoetermeer Rokkeveen

Introductie

Op Kinderdagverblijf IKC De Saffier in Zoetermeer Rokkeveen gaat je kind een geweldige tijd beleven. Het maakt niet uit waar het hartje van je kind sneller van gaat kloppen, wij vinden elke keer weer een passende activiteit.

Kinderdagverblijf IKC De Saffier heeft oog voor je kind

Ons kinderdagverblijf is kleinschalig, en dat blijven we. Zo kunnen we echt alle aandacht voor ieder kind hebben. We werken met drie groepen: twee groepen voor kinderen van 0 tot 2,5 jaar en een groep voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar.

Heel veel te doen

Onze huiselijke groepsruimtes hebben een rustige inrichting en de speelmaterialen liggen op kindhoogte. Zo kan je kind lekker zelf aan de slag. Voor de allerjongste kinderen is er een box in de groepsruimte. Zo blijven zij wel in contact met de groep, maar hebben ze ook een eigen ongestoord speelplekje.

Er kan ook buiten de groepsruimte worden gespeeld. In de gang en de centrale hal zijn er klimelementen, grote houten blokken, verkleedkleding, muziekinstrumenten en een timmerhoekje. Ook staat er een boekenkastje en een bank waar we de kinderen voorlezen. Samen koken doen we ook, in de keuken.

De deur uit in Rokkeveen

In de frisse lucht is er ook van alles te beleven. Er is een fijne buitenruimte in een groene omgeving met een ‘babytuin’, speelhuisje, zandbak, glijbaan en afhankelijk van het seizoen een moes- of bloementuintje. De babytuin en zandbak zijn voorzien van een schaduwscherm, zodat we er ook op warme dagen van kunnen genieten. Als het te slecht weer is om buiten te bewegen, maken we gebruik van de gymzaal.

Unieke activiteiten

De peuters doen mee aan het peutergymprogramma. Ook zijn er jaarlijks terugkerende bijzondere dagen waar we veel aandacht aan besteden. Natuurlijk maken we een feestje van de feestdagen, maar we doen ook mee met ModderDag, Kinderboekenweek en Dag van het Water. Misschien wel het hoogtepunt van het jaar is onze lampionnenoptocht in januari.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 996426784

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 361 14 30

Adres

Electrablauw 5
2718 JT Zoetermeer
  • Avatar

    Erna Maassen

    Locatiemanager