Kinderopvang

Kinderdagverblijf KC De Entree

Kinderdagverblijf KC De Entree in Zoetermeer Meerzicht

Introductie

Het kinderdagverblijf is er voor kinderen vanaf 6 weken tot het moment dat ze naar het de basisschool gaan. Of ze nu 14 weken oud zijn, of bijna 4. Met veel aandacht zorgen wij voor uw kind en stimuleren de ontwikkeling op sociaal-emotioneel, cognitief en motorisch vlak. Een baby die door muziek en liedjes klanken ontdekt, een peuter die buiten de natuur ervaart en een kleuter die onder begeleiding zijn eigen keuzes leert maken. Spelenderwijs opgroeien is leuk. En nog leuker is het als uw kind zelf ervaart iets nieuws te kunnen. Wij volgen de ontwikkeling van uw kind en gaan hier graag met u over in gesprek.

Iedere dag is anders

Werken met verschillende thema’s, ruime keus in speelgoed, activiteiten voor elke leeftijd en samenspel met leeftijdsgenootjes. Iedere dag is anders bij kinderdagverblijf KC De Entree. Dagelijks spelen we buiten in onze veilige, overzichtelijke ontdektuin. Ook de baby’s gaan dan mee. De grotere kinderen spelen in de zandbak, fietsen, sjouwen, enzovoorts. Af en toe maken we een uitstapje naar de speeltuin. De verwondering op die blije gezichtjes … zo bijzonder om te zien!

Zomaar een dag op KC De Entree

Alle kinderen starten altijd vanuit de basisruimte die we de huiskamer noemen. De baby’s blijven in deze rustige omgeving waar de vaste pedagogisch medewerkers hun emotionele veiligheid biedt zodat ze zich vrij kunnen bewegen terwijl de peuters uitwaaieren naar het speelplein of leerplein. Daar kunnen de kinderen spelenderwijs nieuwe dingen ontdekken passend bij hun ontwikkelingsfase. Op het speel- en leerplein zijn verschillende hoeken ingericht voor samenspel zoals een huishoek, een bouw- en autohoek, maar ook een creatieve en cognitieve hoek waar de kinderen bijvoorbeeld kunnen knutselen en puzzelen.

KC De Entree

De Entree is een gloednieuw Kindcentrum gelegen in de groene wijk Meerzicht, aan de rand van de toekomstige, levendige stadswijk De Entree. In ons Kindcentrum vindt u onderwijs en kinderopvang onder één dak. Klik hier voor meer informatie over het kindcentrum.

Meer informatie

LRK 287816783

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 321 32 93

Adres

Overwater 1
2715 BT Zoetermeer
  • Avatar

    Annie Koch

    Locatiemanager