Kinderopvang

Kinderdagverblijf Kiekeboe

Kinderdagverblijf Kiekeboe in Linschoten

Introductie

Verticale groepen en een aparte babygroep

Bij kinderdagverblijf Kiekeboe vinden we het belangrijk dat de kinderen van elkaar leren. Daarom hebben wij de verschillende leeftijden in één groep. De oudere kinderen geven graag het goede voorbeeld en vinden het geweldig om de jongere kinderen te helpen. De jongere kinderen leren ook veel van elkaar en van het goede voorbeeld wat de oudere peuters geven. Prachtig om te zien. Voor de allerkleinste is er een aparte babygroep. Hier bieden we de baby’s vanuit een rustige en veilige omgeving de mogelijkheid om op onderzoek te gaan. We volgen hierbij het ritme van thuis. Samen met BSO Kiekeboe vormen wij een kindercentrum. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind.

Zoveel wensen, zoveel ruimte

Behalve met de kinderen in de eigen groep, spelen de kinderen ook veel met kinderen uit de andere groepen. Dat noemen wij ons opendeurenbeleid. Dat houdt in dat kinderen veel ruimte hebben om bij elkaar én met elkaar te spelen. Ons kinderdagverblijf heeft open ruimtes en een grote speelhal. In de speelhal zijn allerlei speelhoeken, zoals de bouwhoek, leeshoek en poppenhoek.

Buiten genieten

De kinderen spelen iedere dag buiten. Onze mooie natuurtuin is een lust voor het oog met zijn kindvriendelijke begroeiing, een waterpomp en de grote zandbak. Ook kunnen de kinderen zich verstoppen in de wilgentakkenwigwam. Of lekker fietsen, klauteren over de klimstenen en lopen over de evenwichtsbalk. In de kleine moestuin worden wortels en aardbeien verbouwd. Niks mooier dan oogsten en daarna genieten van de lekkernijen uit eigen tuin.

Samenwerking

Kinderdagverblijf Kiekeboe is gevestigd in de Brede Vaart van Linschoten. Naast buitenschoolse opvang Kiekeboe zijn er ook twee basisscholen en het Centrum voor Jeugd en Gezin. De Brede Vaart brengt mensen samen. Het is een toonbeeld van hoe kunst, cultuur, welzijn en onderwijs samenkomen op één locatie. Prettig voor u en uw kind. Bekend zijn met het gebouw en de omgeving maakt de overstap naar school kleiner.

Meer informatie

LRK 178276911

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:00
Dinsdag
07:00 - 18:00
Woensdag
07:00 - 18:00
Donderdag
07:00 - 18:00
Vrijdag
07:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

034 840 97 53

Adres

Laan van Rapijnen 30
3461 GH Linschoten
  • Avatar

    Anja Boot

    Locatiemanager