Kinderopvang

Kinderdagverblijf Knofje

Kinderdagverblijf in Den Haag Wateringse Veld

Introductie

Op ons mooie kinderdagverblijf gaat je kind een geweldige tijd beleven. Spelen kan vrijuit en zonder zorgen in onze binnentuin.

We werken met drie groepen: één babygroep voor kinderen van 0 tot 2 jaar en twee groepen voor kinderen van 1 tot 4 jaar. Zo kunnen we onze activiteiten perfect afstemmen op de leeftijd van je kind.

Een fijne plek

Elke dag genieten we volop van ons gebouw. Wij hebben een ruime speelhal waar de kinderen kunnen fietsen, dansen en bewegen. Ook vinden ze er diverse speelhoeken, zoals een knutselhoek en een poppenhoek. Elke groep heeft een eigen ruimte waarin gespeeld en geleefd wordt. Wekelijks gebruiken we de sporthal voor peutergym. Op de binnenplaats staan verschillende speeltoestellen en alle groepen kunnen er direct vanuit hun ruimte naartoe. Dat geeft een gevoel van vrijheid.

Bijzondere activiteiten

We doen mee aan verschillende leuke, landelijke momenten. Zo is ModderDag een favoriet van veel kinderen en is de Kinderboekenweek echt een feestje bij ons.

Basisschool in de buurt

Ons kinderdagverblijf zit naast de Maria Montessorischool. Daar gaan we soms alvast even langs, zodat de kinderen zien hoe het er op school aan toegaat. Veel ouders kiezen ervoor om hun kind naar de Maria Montessorischool te sturen, omdat de omgeving daar al vertrouwd voelt. Buitenschoolse opvang Hamelen zit ook in hetzelfde gebouw.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 457258032

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 41 38 61 65

Adres

Zevenwoudenlaan 195
2548 NT Den Haag
Wateringse Veld
  • Avatar

    Sandra Hoeting

    Locatiemanager