Kinderopvang

Kinderdagverblijf Olivijn

Kinderdagverblijf Olivijn in Rotterdam Centrum

Introductie

Wat fijn: kinderdagverblijf Olivijn! Daar kan uw kind lekker spelen met andere kinderen van verschillende leeftijden. Met het fijne gevoel van thuis. En daar gaan we voor: een vertrouwde omgeving, waar uw kind zich thuis voelt.

Saamhorigheid is de basis op kinderdagverblijf Olivijn

De pedagogisch medewerkers zorgen voor veiligheid. Hoe ze dat doen? Door goed te letten op wat de kinderen zeggen en doen en aan te sluiten op wat ze nodig hebben, zowel individueel als in de groep. Zo dagen we kinderen uit om dingen samen te doen.

Samen voor de opvoeding van uw kind

Het kinderdagverblijf is goed voor uw kind. Maar het blijft toch lastig uw kind aan anderen over te laten. Dat snappen wij. Maar we doen het samen met u. Samen zorgen we dat uw kind op de beste manier opgroeit. Samen zijn we een team.

‘Oh, dus zo stop jij dat blokje door dat vierkantje?’

Ook de groep kunt u zien als een team. We werken met verticale groepen: kinderen van 0 tot 4 jaar spelen samen en leren van elkaar. gro-up sluit aan op de gezinssituatie. Broertjes en zusjes kunnen bij elkaar in de groep zitten. ‘Oh, dus zo stop jij dat blokje door dat vierkantje?’ De jongste kinderen leren nieuwe dingen van de oudere kinderen. En de oudere kinderen leren dat ze de jongsten kunnen helpen. ‘Zal ik je helpen met het zandkasteel?’ Bij kinderdagverblijf Olivijn geloven we dat dat werkt.

Samenwerking

U vindt kinderdagverblijf Olivijn in de KC Het Oude Westen. Samen met de Van Veldhuizen Stichting, voorschoolse- en buitenschoolse opvang Smaragd en peuteropvang Olivijn. We werken veel met elkaar samen. Als uw kind straks overstapt naar de basisschool, kennen de leerkrachten uw kind al. En uw kind de school. De voorschoolse- en buitenschoolse opvang (VSO & BSO) en peuteropvang zijn ook van gro-up. Dus die overstap is helemaal klein. Zo werkt kinderdagverblijf Olivijn.

Meer informatie

LRK 278595716

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 23 29 61 98

Adres

Van Speykstraat 109
3014 VG Rotterdam
Centrum
  • Avatar

    Rachel Bekker

    Locatiemanager