Kinderopvang

Kinderdagverblijf Olleke Bolleke

Kinderdagverblijf Olleke Bolleke in De Meern

Introductie

Zoek je opvang op een centrale locatie tussen verschillende scholen, winkelcentra, kinderboerderij, bibliotheek en speeltuinen; gemakkelijk bereikbaar vanaf de A12 en met voldoende parkeergelegenheid? Kies kindercentrum Olleke Bolleke. Je kind kan hier zijn/haar hele kindertijd blijven. Want we hebben een kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang (BSO).

Kinderdagverblijf Olleke Bolleke

Loop je de groepsruimte binnen van kinderdagverblijf Olleke Bolleke, dan zie je kinderen die helemaal opgaan in hun spel. Dat komt omdat de ruimte licht is en ruim en uitnodigend is ingericht. Je kind kan spelen in verschillende speelhoeken. Zoals de enorme huishoek vol levensecht materiaal. We veranderen de hoeken regelmatig. Dus je kind raakt nooit uitgekeken. Bij ons staat spelen en gymnastieken centraal. In het midden van ons pand zit een grote hal. Zo ingericht dat kinderen hier veilig kunnen spelen en bewegen. Alle groepen komen uit op deze hal, waardoor de kinderen veel samen spelen en van elkaar leren. We bieden ook peutergym aan. waarmee we de motorische ontwikkeling van je kind stimuleren. En het is vooral heel erg leuk.

Naar buiten in de tuin

Ons kinderdagverblijf heeft een prachtige afgesloten tuin. Ingericht volgens het concept van Natuurlijk Buitenspelen. Het biedt volop speelmogelijkheden voor kinderen van alle leeftijden. Met veel groen, een zandbak en een babyweide. We gaan dan ook het liefst elke dag naar buiten!

Feest

Van veel landelijke activiteiten maken wij een feestje. Zoals de ModderDag en de Kinderboekenweek. En tijdens de Voorleesdagen hebben we een heus voorleesontbijt. Schuift jouw kind ook aan?

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 302240810

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 666 69 87

Adres

Mereveldlaan 10a
3454 CG De Meern
  • Avatar

    Niké Eberwijn

    Locatiemanager