Kinderopvang

Kinderdagverblijf Olleke Bolleke

Kinderdagverblijf Olleke Bolleke in De Meern

Introductie

Een ervaren team

Olleke Bolleke is een kleinschalig kinderdagverblijf in een sfeervol en gezellig pand in het centrum van De Meern. Makkelijk, want de kinderboerderij, speeltuinen en bibliotheek zijn dichtbij. Bijzonder aan ons kinderdagverblijf zijn ook onze zeer ervaren pedagogisch medewerkers, die alle kinderen kennen. Kinderen voelen zich snel thuis op kinderdagverblijf Olleke Bolleke. En dat vinden wij erg belangrijk. Samen met BSO MikMak Mini en BSO MikMak Maxi vormen wij kindercentrum Olleke Bolleke. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind.

Jong leert van oud en andersom

Kinderdagverblijf Olleke Bolleke heeft gekozen voor verticale groepen waar kinderen van 0 tot 4 jaar worden opgevangen. Dat betekent dat uw kind niet overgeplaatst wordt van de ene naar de andere groep bij een bepaalde leeftijd. Door de aanwezigheid van kinderen van verschillende leeftijden worden kinderen gestimuleerd om rekening met elkaar te houden. Ook trekken de kleine kinderen zich op aan het voorbeeld dat de oudere kinderen geven. De oudste kinderen helpen mee bij de verzorging en de activiteiten voor de kleinsten. Ze voelen zich dan groot en glimmen vaak van trots.

Zelf doen is zelf leren

We stimuleren uw kind in zijn of haar zelfstandigheid. We laten uw kind het graag zelf doen. Handen wassen, naar het toilet gaan, boterham smeren. Zo leren hoe het moet en ze hebben er vaak veel lol in! Onze activiteiten sluiten aan bij de belevingswereld van uw kind. Baby, dreumes, peuter. Iedere leeftijdsfase vraagt andere activiteiten en een andere benadering. Wij dagen uw kind uit om nieuwe dingen te leren. En dat het plezier heeft in het ontdekken van de wereld om hem/haar heen.

Bewegen

Onze hal wordt gebruikt als gezamenlijke plek om te spelen en verschillende bewegingsspelletjes te doen. Natuurlijk kan uw kind elke dag buiten spelen in de mooie, ruime tuin. Deze tuin is ingericht volgens het concept van Natuurlijk Buitenspelen. Dat betekent veel groen en allerlei uitdagende, natuurlijke elementen voor uw kind. Speciaal voor de baby’s is er een prachtige babyweide in onze tuin. Zo kunnen ook de allerkleinsten op een veilige manier zoveel mogelijk buiten zijn.

Komt u met de auto?

Vul dan in uw navigatie Mereveldlaan 12 in. Dat is onze BSO-locatie MikMak Maxi. Kinderdagverblijf Olleke Bolleke ligt hier direct naast. Als u huisnummer 10 invult, komt u aan de andere kant van het winkelcentrum uit.

Samenwerking

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Een goede overdacht is dan extra belangrijk. Wij zorgen daarvoor. Onze deskundige pedagogisch medewerkers vullen hiervoor het peuter-kleuter-overdrachtformulier in. Wij bespreken dit eerst met u en sturen het daarna op naar de school van uw keuze.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 302240810

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
14:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 666 69 87

Adres

Mereveldlaan 10a
3454 CG De Meern
  • Avatar

    Niké Eberwijn

    Locatiemanager