Kinderopvang

Kinderdagverblijf Onze Wereld

Kinderdagverblijf Onze Wereld in Rotterdam Het Lage Land

Introductie

De babygroep is een oase van rust. Hier kunnen de allerkleinsten lekker slapen. Even op schoot een flesje drinken en een knisperboekje lezen. Hoe anders is het bij de verticale groep waar kinderen 1 tot en met 4 jaar worden opgevangen! Daar wordt volop geknutseld, geravot en met de treinbaan gespeeld.

Iedere leeftijd krijgt zijn eigen aanbod bij kinderdagverblijf Onze Wereld

Bij de baby’s kijken we precies naar wat zij nodig hebben. Honger, moe, een schone luier, even spelen? Onze pedagogisch medewerkers zijn getraind om de signalen feilloos te herkennen. Hoe ouder de kinderen worden, hoe fijner ze het vinden dat we voor hen met een vertrouwd dagritme werken. Ze weten precies wanneer we samen een hapje gaan eten. Wanneer ze vrij kunnen spelen. Of wanneer we in de groep een spelletje gaan doen.

Kinderdagverblijf Onze Wereld is onderdeel van een Integraal Kindcentrum

Peuteropvang Onze Wereld, Kinderdagverblijf Onze Wereld, basisschool Onze Wereld en BSO Onze Wereld werken nauw met elkaar samen voor alle kinderen tot en met de basisschoolleeftijd in de wijk Lage Land. Het voordeel? Het hele team van pedagogisch medewerkers en leerkrachten kent elkaar en de kinderen goed en werkt vanuit dezelfde visie. Samen zorgen we voor een doorgaande ontwikkelingslijn tot aan de middelbare school.

Iedere zes weken werken we met een ander thema

Bij kinderdagverblijf Onze Wereld sluiten we met onze pedagogische visie precies aan bij de school en de BSO. We werken allemaal vanuit dezelfde visie met overeenkomende themaweken. Van daaruit bieden we verschillende activiteiten aan. Op deze manier ontdekken de kinderen steeds nieuwe dingen in de wereld en ontwikkelen ze allerlei vaardigheden: nieuwe woorden, kleuren, fantasie, sociale vaardigheden. Alles komt aan bod.

Veel contact over de ontwikkeling van uw kind

We beginnen met een intakegesprek, zodat u alles over uw kind kunt vertellen. We houden graag rekening met individuele wensen. Als uw kind bij ons komt, dan volgen we zijn of haar ontwikkeling met registratiesysteem KIJK!. Via het tienminutengesprek houden we u daarvan op de hoogte. En natuurlijk hebben we iedere dag bij de overdracht even contact over alle bijzonderheden.

Kom gerust eens langs om ons kinderdagverblijf met eigen ogen te bekijken!

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 193145339

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 420 70 68

Adres

Kromhoutstraat 15
3067 AE Rotterdam
Het Lage Land
  • Avatar

    Babette Marree

    Locatiemanager