Kinderopvang

Kinderdagverblijf Onze Wereld

Kinderdagverblijf in Rotterdam Het Lage Land

Introductie

Op ons knusse kinderdagverblijf spelen we elke dag buiten en maakt je kind de eerste vriendjes en vriendinnetjes. We werken met vijf groepen: vier groepen voor kinderen van 1 tot 4 jaar en een babygroep.

Een ideaal gebouw

Onze ruimtes hebben we ingericht met verschillende hoeken waar de kinderen zelf aan de slag kunnen. We passen ze regelmatig aan, zodat er altijd genoeg uitdaging is. De vier verticale groepen werken twee-aan-twee samen. Dat betekent dat de kinderen via de badkamer een kijkje kunnen nemen in de andere groep. Dat geeft een open sfeer. Op vaste momenten zetten de we deuren naar de andere groep open, zodat de kinderen even kunnen ‘gluren bij de buren’.

Lekker naar buiten

We hebben een grote buitenruimte, waar we fanatiek gebruik van maken. Zelfs als het regent of sneeuwt, gaan we naar buiten. Wel met lekker dikke kleren aan, natuurlijk. En ‘s zomers zijn we het liefst de hele dag buiten. We picknicken dan met de kinderen onder de bomen die ons schaduw geven.

In de buitenruimte kan je kind van alles ontdekken. Er zijn twee zandbakken en er is voldoende ruimte om te fietsen, op het gras te spelen en te ontdekken wat er allemaal uit de grote bomen valt. Ook is er een babytuin, zodat de allerkleinsten ook veilig buiten kunnen spelen. En contact hebben met de andere kinderen.

Wisselende thema’s

We werken met steeds wisselende thema’s. Binnen elk thema bedenken we nieuwe activiteiten. Via de ouderapp kun je volgen wat we allemaal doen. Binnen de thema’s organiseren we ook speciale 3+-activiteiten. De 3-jarigen uit alle groepen komen dan samen om een uitdagende activiteit te doen die ze voorbereidt op de basisschool.

Goede samenwerking

We werken nauw samen met Basisschool Onze Wereld. Dus als je kind 4 wordt en naar de basisschool gaat, hebben wij eerst altijd een overdrachtsgesprek met de leerkracht. Ook gaan we met de kinderen vaak al even op bezoek op school. Zo wennen ze alvast aan de omgeving.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 193145339

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 420 70 68

Adres

Kromhoutstraat 15
3067 AE Rotterdam
Het Lage Land
  • Avatar

    Babette Marree

    Locatiemanager