Kinderopvang

Kinderdagverblijf Toverspiegel

Kinderdagverblijf Toverspiegel in Den Haag Wateringse Veld

Introductie

Kinderdagverblijf Toverspiegel beidt kleinschalige opvang midden in de wijk. Werk je buiten Wateringse veld? Goed om te weten: je zit vanaf onze locatie binnen twee minuten op de snelweg.

Over kinderdagverblijf Toverspiegel

De huiselijke sfeer zorgt ervoor dat je kind zich meteen thuis voelt op kinderdagverblijf Toverspiegel. Op de groep zijn er verschillende hoeken om te spelen. Zoals een bouwhoek en een poppenhoek. Elke maand staat er een nieuw thema centraal. Waar meer de kinderen gestimuleerd worden om hun creativiteit te ontwikkelen. Er is een babygroep en een peutergroep. Bij de peutergroep wordt er voorschoolse educatie aangeboden met het VE-programma de Piramide. Spelenderwijs leren de peuters vaardigheden die ze straks nodig hebben op de basisschool. Zoals luisteren, vertellen, zingen, bewegen en knutselen.

Eropuit met Toverspiegel

Tijdens de vakanties doen we gave uitjes. Denk aan een dagje naar het strand, een speurtocht in het park of bos of een muziekles. Ook worden er reptielen naar de locatie gehaald en krijgen de kinderen les over deze bijzondere dieren. Tot slot doet Toverspiegel mee aan de lokale jeugdloop, het Wateringse Veld Loopfestijn. Een gezellige dag waarop de kinderen laten zien hoe sportief ze zijn. Bij kinderdagverblijf Toverspiegel staat plezier en ontwikkeling voorop.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 628273551

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

070 312 00 19

Adres

Osloweg 11
2548 VJ Den Haag
Wateringse Veld
  • Avatar

    Mandy Duyvestyn

    Locatiemanager