Kinderopvang

Kinderdagverblijf Villa De Hoge Hoed

Kinderdagverblijf in Dordrecht Leerpark

Introductie

Op ons kleinschalige kinderdagverblijf hebben wij volop aandacht voor je kind. We werken met drie groepen: een babygroep met kinderen van 0 tot 1,5 jaar en twee groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Een heerlijke plek

Onze groepsruimtes zijn groot, licht en overzichtelijk en hebben veel levensechte spelmaterialen. Alles is op ooghoogte en binnen handbereik van de kinderen, zodat ze er zelf mee aan de slag kunnen.

De ruimtes zijn overzichtelijk en rustgevend omdat we veel gebruikmaken van hout en één kleur per groep. Er hangt weinig versiering, want prikkels willen we vermijden. In de centrale hal besteden we aandacht aan het thema van dat moment. Ook hebben we een keuken met een verlaagd aanrechtblad, zodat kinderen op hun eigen hoogte mee kunnen helpen met koken of afwassen.

Zoveel mogelijk naar buiten

Als het weer een beetje meezit, spelen we lekker buiten. Maar van een paar spetters worden we niet bang. We hebben kaaplaarzen en warme skibroeken voor de kinderen, zodat we ook op wat koudere dagen gewoon lekker de deur uit kunnen. Niets is zo lekker als frisse lucht.

Onze buitenruimte is natuurlijk opgezet, met veel groen, boomstammetjes, een zandbak, een waterkraan en een buitenkeuken. De kinderen kiezen hier lekker zelf waar ze mee aan de slag gaan en ontwikkelen zich zo spelenderwijs. Ook is er een aparte, afgezette babyhoek met kunstgras.

Speciale momenten

Van verschillende vaste momenten in het jaar maken we iets speciaals. ModderDag, pannenkoekendag en de Kinderboekenweek zijn favorieten van de kinderen. Ook bijzonder is het als leerlingen van de VMBO-scholen op het Leerpark bij ons langskomen om voor te lezen of een poppenkastvoorstelling te geven.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 267845169

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 30 29 95 32

Adres

Leerparkpromenade 318
3312 KW Dordrecht
Leerpark
  • Avatar

    Saskia Verhoeven

    Locatiemanager