Kinderopvang

Kinderdagverblijf Villa Riedijk

Kinderdagverblijf in Dordrecht

Introductie

Op ons mooie kinderdagverblijf Villa Riedijk in Dordrecht maken we elke dag bijzonder voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Onze locatie, gelegen aan de rand van het centrum van Dordrecht en de Stadswerven, is goed bereikbaar op de fiets, met het ov en met de auto.

Kinderdagverblijf Villa Riedijk is een fijne plek

De groepsruimtes van kinderdagverblijf Villa Riedijk zijn licht en uitnodigend. We hebben verschillende hoeken gecreƫerd, dus je kind kiest zelfde een activiteit. Gaan we naar de leeshoek voor een boekje of gaan we naar de poppenhoek en laten we onze fantasie de vrije loop? We houden rekening met ieder kind, jong of iets ouder. Ook veranderen we de hoeken regelmatig. Zo blijft de aandacht van je kind geprikkeld.

Buiten is het heerlijk

Niets zo lekker als frisse lucht. Dus als het even kan, gaan we de deur uit. Daar hebben we een buitenspeelplaats met natuurtuin die we recentelijk opnieuw hebben ingericht. Ook is er een zandbank, verkeersplein, buitenkeukentje, een picknicktafel en een buitenbox voor de allerkleinsten. En willen we een keer iets verder weg, dan gaan we op stap. Kopen fruit op de markt of we gaan naar het drierivierenpunt om boten te kijken.

Een goede overdracht

Als je kind 4 wordt, gaat het naar de basisschool. Wij zorgen voor basisscholen in Dordrecht voor een goede overdracht. Onze pedagogisch medewerkers vullen het peuter-kleuter-overdrachtformulier in. Wij bespreken dit eerst met jou en sturen het daarna op naar de school van jullie keuze.

Om alvast te wennen aan de basisschool, gaan we af en toe gezellig op visite bij kindercentrum Villa Speelmaatjes. Als je kind de overstap naar de basisschool heeft gemaakt, kunnen jullie kiezen voor buitenschoolse opvang van Villa Speelmaatjes. Je kind is dan al vaker op die leuke locatie geweest, waardoor het veilig en vertrouwd voelt.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 313795927

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:00
Dinsdag
07:00 - 18:00
Woensdag
07:00 - 18:00
Donderdag
07:00 - 18:00
Vrijdag
07:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 53 91 89 52

Adres

Noorderstraat 37
3311 RS Dordrecht
Centrum
  • Avatar

    Silvana van Abkoude

    Locatiemanager