Kinderopvang

Kinderdagverblijf Vroondaal

Kinderdagverblijf Vroondaal in Den Haag Vroondaal

Introductie

Welkom op Kinderdagverblijf Vroondaal in Den Haag, aan de rand van natuurgebied Madestein. Wij delen ons gebouw met de basisschool en werken nauw met hen samen. Zo zorgen we niet alleen voor een geweldige en leerzame tijd, maar ook voor een perfecte overgang als je kind straks 4 jaar wordt.

Een ideale plek in Vroondaal

Ons pand is helemaal nieuw en dus van alle gemakken voorzien. De omgeving en kleuren zijn rustig, de ruimtes zijn huiselijk en ingericht met allerlei nieuwe materialen. Buiten hebben we ook een mooie plek met een zandbak, een speelhuisje met glijbaan en een buitenkeuken. Ook krijgen we nog een grote schuur waar we veel buitenspeelgoed kunnen opbergen. De buitenruimte is afgesloten en wordt alleen door ons gebruikt.

Een gedeeld programma

Zowel op school als bij ons werken we met het educatieprogramma International Primary Curriculum (IPC). Hiermee creƫren we een rijke, betekenisvolle leeromgeving waarbij spel centraal staat. Omdat we hetzelfde programma gebruiken, is de overstap naar de basisschool een stuk minder groot.

We openen en sluiten ieder thema ook gezamenlijk met de school. Hierbij zijn alle ouders welkom. We vieren samen de feestdagen en ook ModderDag, pannenkoekendag en kinderboekenweek. We doen geregeld aan peutergym en af en toe mogen de peuters in de vakantie mee op uitstapje met de kleuters op de buitenschoolse opvang (BSO).

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 321322125

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 57 44 56 76

Adres

Bertrand Russellaan 16-18
2553 DP Den Haag
Loosduinen
  • Avatar

    Wendy Peschier

    Locatiemanager