Kinderopvang

Kinderdagverblijf Woeste Willem & Lieve Lotte

Kinderdagverblijf Woeste Willem & Lieve Lotte in Rotterdam Prinsenland

Introductie

Wat een prachtige ontdektuin, hoe zou het binnen zijn? Verrassend, speels, licht en ruim. En de voorleesoma is er! Ze komt een paar keer per week op bezoek bij kinderdagverblijf Woeste Willem & Lieve Lotte en leest een boek voor of vertelt een interactief verhaal.

Woeste Willem versus Lieve Lotte

Wij zijn er voor alle kinderen: lief, verdrietig, nieuwsgierig, boos, speels, eigenwijs, koppig … wij heten niet voor niets zo. Onze pedagogisch medewerkers zijn getraind in het observeren en stimuleren van kinderen. Zij leggen de ontwikkeling van uw kind vast in KIJK!, een mooie observatiemethodiek waaruit ze putten voor de tienminutengesprekken met u en tijdens de haal- en brengmomenten.

Gezelligheid, diversiteit, vertrouwen en samenwerken

Dat zijn wij. Of uw kind nu wil rennen, ravotten, dansen of wil relaxen tijdens de peuteryoga. Alles kan. Als het weer het toelaat gaan we dagelijks naar buiten. Ook de baby’s gaan mee. Uw kind krijgt de kans zich spelenderwijs te ontwikkelen. De pedagogisch medewerkers zorgen steeds voor een veilige en vertrouwde omgeving.

Mmm … eten

Olivier eet gezond bezorgt dagelijks verse maaltijden voor uw kind met verse, gezonde ingrediënten als u dit makkelijk vindt. Interesse? Vraag ernaar bij de pedagogisch medewerker op de groep.

Hier vindt u ons

Kinderdagverblijf Woeste Willem & Lieve Lotte ligt vlakbij speeltuin Pietje Bell en het Prinsenpark. Er is voldoende parkeergelegenheid en metrostation Schenkel ligt voor de deur.

We verwelkomen u graag voor een rondleiding. Belt of mailt u voor een afspraak?

Meer informatie

LRK 132856931

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:00
Dinsdag
07:00 - 18:00
Woensdag
07:00 - 18:00
Donderdag
07:00 - 18:00
Vrijdag
07:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 202 22 57

Adres

Ben Goerionstraat 6-8
3066 VV Rotterdam
Prinsenland
  • Avatar

    Arabela Marquez

    Locatiemanager