Kinderopvang

Kinderdagverblijf Zomerland

Kinderdagverblijf Zomerland in Puttershoek

Introductie

Kindercentrum Zomerland staat voor gezelligheid, vertrouwen, diversiteit, professionaliteit en samenwerken. Uw kind krijgt een gevarieerd dagprogramma. Hierbij werken we met thema’s gericht op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind. Er is genoeg tijd en ruimte om vrij te spelen en lekker te ravotten in de speelhal. De diversiteit aan speelgoed en activiteiten voor elke leeftijd, het samenspel met leeftijdsgenootjes en het werken met verschillende thema’s zorgen ervoor dat iedere dag anders is.

Frisse neus

Dagelijks gaan we, als het weer het toelaat, naar buiten in onze veilige, overzichtelijke ontdektuin. Ook de baby’s gaan mee. De grotere kinderen kunnen spelen in de zandbak, fietsen, sjouwen, enzovoorts. Af en toe maken we een uitstapje naar de speeltuin, dierenweide of de bibliotheek. Regelmatig komt er een voorlees- of knutseloma langs om samen met de kinderen te knutselen of een boekje voor te lezen. Ook hebben we regelmatig bezoek van de opa’s en oma’s van Zorgwaard of gaan we daar zelf op bezoek.

Samenwerking

Zomerland werkt samen met de basisscholen Het Driespan en CBS de Schelp in Puttershoek. Van ieder kind gaat, met uw toestemming, voor zijn vierde verjaardag, een schriftelijke overdracht naar de basisschool. Zijn er zorgen over uw kind? Dan kan dit uitgebreid worden met een ‘warme’ overdracht. Dit alles in nauw overleg met u. Verder hebben wij goed contact met het jeugdteam. Hier kunnen we terecht voor opvoedkundig advies.

Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Zomerland zitten in hetzelfde gebouw. Vanaf de leeftijd van 3 maanden tot 12 jaar kan uw kind bij ons terecht. Vertrouwd voor de kinderen en voor u.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 183973215

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

078 647 53 31

Adres

Zomerplein 16
3297 SE Puttershoek
  • Avatar

    Anoeshka Campalans

    Locatiemanager