Kinderopvang

Peuteropvang Bergkristal

Peuteropvang Bergkristal in Rotterdam Lombardijen

Introductie

Peuteropvang Bergkristal

Op onze peuteropvang gaan spelen en leren hand in hand. Alle activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en de ontwikkeling van je kind.

Maak kennis met Puk

Ken je Puk al? Puk durft alles! Daarom doet deze pop alle activiteiten met de kinderen mee. Puk helpt je kind de wereld te ontdekken en te begrijpen. Thema’s als ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van je kind.

Zo leert je kind de Nederlandse taal, maar ook vormen, kleuren, cijfers en letters. Alle activiteiten passen bij de leeftijd en de ontwikkeling van de verschillende kinderen.

Wij maken bewegen leuk

Bewegen is voor een kind superbelangrijk. Daarom maken we het met beweegmaterialen en veel spelletjes zo leuk mogelijk. Je kind gaat het geweldig vinden om een stoelendans te doen, te jongleren of lekker buiten met de bal te spelen. En als het even kan, trekken we er samen op uit. Bijvoorbeeld naar de bibliotheek of naar de speeltuin.

Pilot peuterontbijt

Tot en met de zomervakantie biedt gro-up een ontbijt aan kinderen op peuteropvang Bergkristal. Een jaar lang wordt er op drie locaties in Rotterdam onderzocht of het ontbijt een positief effect heeft op de ontwikkeling van de kinderen.

Samenwerkingen

We hebben een samenwerkingsovereenkomst met CBS Het Open Venster, ook gevestigd in Lombardijen. Daardoor hebben we een eigen ruimte in de school.

Maar nog belangrijker is de samenwerking met jou. Want opvoeden doen we gezamenlijk. Daarom betrekken we je graag bij onze activiteiten. Als ouder ben je van harte welkom om binnen te komen tijdens breng- en haalmomenten, zodat we elkaar op de hoogte kunnen houden. Ook is er iedere week een ouder-kindactiviteit waar je aan mee kunt doen.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leiden de pedagogisch medewerkers je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 291536645

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:00 - 15:30
Dinsdag
08:00 - 15:30
Woensdag
08:15 - 12:15
Donderdag
08:00 - 15:30
Vrijdag
08:00 - 15:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 11 35 39 84

Adres

Catullusweg 440
3076 KB Rotterdam
Lombardijen
  • Avatar

    Jennifer de Bruin

    Locatiemanager