Kinderopvang

Peuteropvang Blokkentoren

Peuteropvang Blokkentoren in Poortugaal

Introductie

Peuteropvang Blokkentoren

Bij peuteropvang Blokkentoren zien we de peutergroep als een verlengstuk van thuis. Jij vertrouwt je kind aan ons toe, dus we voelen ons volledig verantwoordelijk voor de opvoeding en verzorging. We zorgen altijd voor een gezellige sfeer die tegelijkertijd veilig en geborgen voelt. Zo kan je peuter zich optimaal ontwikkelen.

Lekker wennen is het halve werk

Als een peuter voor het eerst op de peuteropvang komt, is dat best spannend. Want de leiding en de groep zijn nog helemaal nieuw voor je kind. We begeleiden dit wenproces daarom zo goed mogelijk. Als het wennen veel moeite kost, gaan we samen in gesprek om te bepalen hoe we je kind zoveel mogelijk houvast kunnen bieden.

Veel ruimte voor vrij spel

Alleen als kinderen zich in de groep geaccepteerd voelen, kunnen ze op ontdekking uitgaan. Daarom vinden we het aanleren van sociaal gedrag heel belangrijk. We bieden veel ruimte voor vrij spel. Juist daarbij kan je kind sociaal gedrag oefenen en ontdekken dat een ander soms wel, maar vaak ook niet hetzelfde wil. Telkens blijkt dan weer dat peuters al veel zelf kunnen oplossen, soms met een beetje hulp van de juf.

Je eigen keuzes maken

Onze groepsruimte is zo ingericht dat je kind zich prettig voelt en zelf voor een activiteit kan kiezen. De kinderen kunnen het materiaal zelf pakken en weer opruimen. Dat werkt stimulerend op hun spel en ontwikkeling. De taalontwikkeling bevorderen we door voorlezen, zingen en kringgesprekjes. We werken regelmatig thema’s uit en besteden aandacht aan alle feesten.

We hebben ook veel aandacht voor de lichamelijke ontwikkeling, zoals gym en dansen in de speelhal en fietsen op het buitenspeelterrein. De motoriek en creativiteit worden gestimuleerd met het aanbod van verven, plakken en kleien. We maken er dus echt iets leuks van!

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt locatiemanager Janneke je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 133195466

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:15 - 12:15
Dinsdag
08:15 - 15:30
Woensdag
08:15 - 12:15
Donderdag
08:15 - 12:15
Vrijdag
08:15 - 12:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 17 59 58 42

Adres

Sleedoorn 40
3171 PN Poortugaal
  • Avatar

    Sandra Neels

    Locatiemanager