Kinderopvang

Peuteropvang Da Vinci

Peuteropvang Da Vinci in Den Haag Moerwijk

Introductie

Peuteropvang opvang Da Vinci vindt u aan de Erasmusweg in Den Haag Moerwijk. In ons sfeervolle gebouw voelt uw kind zich vast en zeker snel thuis. Hij of zij kan heerlijk buitenspelen op onze speelplaats. Bij de peuteropvang zijn kinderen van 2,5 tot 4 jaar welkom.

Een ontdekkingsreis

Op de peuteropvang ontdekken de peuters de wereld om zich heen. Ze leren met elkaar om te gaan, samen spelen en delen en om voor zichzelf op te komen. Spelenderwijs leren de peuters vaardigheden die zij straks nodig hebben op de basisschool zoals luisteren, vertellen, zingen, bewegen en knutselen.

Ontwikkelen met Piramide

Peuteropvang Da Vinci werkt met een programma voor de vroegschoolse educatie (VE): ‘Piramide’. Dat betekent dat onze peuteropvang gratis is voor kinderen met een indicatie van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).Dit programma biedt een thematische werkwijze die ook gevolgd wordt in de groepen 1 en 2 van de basisschool. De basisschool in Moerwijk en de peuterschool werken nauw samen, wat zorgt voor een fijne overgang van uw kind(eren). Door de nauwe samenwerking is het ook mogelijk om met uw oudere peuter eens een kijkje te nemen bij de kleuters. Ook u als ouder speelt een belangrijke rol. Daarom organiseren wij elke ochtend een spelinloop. U kunt dan met uw kind een activiteit doen in de groep.

Op deze locatie zijn ook kinderdagverblijf Da Vinci en buitenschoolse opvang Da Vinci gevestigd.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 338871822

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:20 - 17:00
Dinsdag
08:20 - 17:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:20 - 17:00
Vrijdag
08:20 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

070 394 86 87

Adres

Erasmusweg 68
2532 CR Den Haag
  • Avatar

    Yvonne Pitlo

    Locatiemanager