Kinderopvang

Peuteropvang Dagvlinders

Peuteropvang Dagvlinders in Rotterdam Ommoord

Introductie

Van iedere dag een feestje maken. Dat is het uitgangspunt bij peuteropvang Dagvlinders. Leuke spelletjes doen. Lekker buitenspelen. Kliederen met verf. We bedenken altijd nieuwe dingen. We willen dat ieder kind het naar zijn zin heeft en zich gezien voelt bij ons.

Activiteiten en spellen krijgen samenhang door een thema

We werken met het educatieprogramma Puk & Ko. Hierin komen allerlei thema’s voorbij. Denk bijvoorbeeld aan de seizoenen, feestdagen, beroepen of het krijgen van een broertje of zusje. We houden u op de hoogte over het thema. De ‘thuistas’ helpt hierbij. Hierin zitten materialen waarmee u zelf ook aan de slag kunt als u dat leuk vindt. Elk thema sluiten we af met een activiteit waarbij u van harte welkom bent.

We volgen de ontwikkeling van uw kind

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier. Van ouders horen we vaak dat we oog hebben voor hun kind. Met registratiesysteem KIJK! houden we de ontwikkeling van uw kind bij. Zo kunnen wij talenten stimuleren en ontwikkelkansen op tijd signaleren. Eén keer per jaar nodigen we u graag uit voor een tienminutengesprek om u bij te praten.

Peuteropvang Dagvlinders is bevriend met speeltuin Ommoord

En dat is goed nieuws natuurlijk voor de peuters! Want hoe leuk is het om regelmatig naar deze mooie speeltuin te gaan met de andere kinderen? Hand in hand lopen we naar de speeltuin. Ook kinderboerderij De Blijde Wei brengen we af en toe een bezoek.

En dan naar de basisschool …

Als uw peuter regelmatig bij peuteropvang Dagvlinders is geweest, is die overgang niet zo groot meer. We zitten immers samen in hetzelfde gebouw als de Prins Alexanderschool. Ook wanneer uw kind naar een andere basisschool gaat, is hij of zij gewend aan het begrip school. Bovendien heeft uw kind bij ons al geleerd om in een groep te spelen. Van de vierde verjaardag van uw kind maken we samen een feestje. Met de andere kinderen zwaaien wij uw kind met een gerust hart uit!

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 222365973

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:00 - 15:30
Dinsdag
08:00 - 15:30
Woensdag
08:00 - 15:30
Donderdag
08:00 - 15:30
Vrijdag
08:00 - 15:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 15 95 92 89

Adres

Curieplaats 20
3069 HA Rotterdam
Ommoord
  • Avatar

    Lara Schuiten

    Locatiemanager