Kinderopvang

Peuteropvang De Buut

Speeltaalhuis De Buut in Zoetermeer Noordhove

Introductie

Zijn lippen samengeperst, z’n armen uitgestrekt naast zijn lichaam. Voetje voor voetje komt het einde van de evenwichtsbalk in zicht. Nog maar drie passen en hij kan via het trapje weer naar beneden. Vorige week kwam hij nog maar tot de helft. Eenmaal aan het einde aangekomen gaan zijn gebalde vuisten de lucht in. “Kijk juf, ik ben er!” De pedagogisch medewerker komt aangesneld voor een high five. De peuter springt van de evenwichtsbalk en sprint naar de duikelrekken. Op naar het volgende turnonderdeel!

Uw kind bereidt zich voor op de basisschool

Op het speeltaalhuis De Buut werken we met verschillende thema’s uit de Piramidemethode. Hiermee stimuleren we de taalontwikkeling van uw kind. Hij of zij leert snel de begrippen rondom een thema. Voordat u het weet, kent uw kind alle kleuren, boerderijdieren, groentesoorten, fruitsoorten en vormen uit het hoofd. Bovendien kan hij of zij tellen voordat u het doorheeft.

Er is veel plaats om te spelen

Wij hebben een verdieping in ons lokaal. Onderin de speelruimte is een huishoek gemaakt. Boven kunnen de kinderen heerlijk relaxen of een boekje lezen. Daarnaast zijn er verschillende themahoeken zoals een huishoek en een bouwhoek.

Bij speeltaalhuis De Buut spelen de kinderen veilig buiten

Wij hebben namelijk ons eigen aansluitende speelterrein. Er is een zandbak waar de lekkerste zandtaartjes worden gebakken. De kinderen kunnen stoepkrijten, fietsen, met de bal spelen en natuurlijk de turner in zichzelf ontdekken.

Er zijn veel basisscholen in de buurt waarnaar uw kind kan doorstromen

In de buurt vindt u De Baanbreker, De Buut of Noordeinde. Als u kind na de vierde verjaardag naar de basisschool gaat, kan hij of zij buiten schooltijd naar de BSO. In de wijk Noordhove vangen we de kinderen op bij BSO Het Kwakernest. In de wijk Seghwaert vangen we de kinderen op bij BSO Meester Verwers.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 231280555

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 12:30
Dinsdag
08:30 - 12:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:30 - 12:30
Vrijdag
08:30 - 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 30 08 82 92

Adres

Lijnbaan 317
2728 AG Zoetermeer
Noordhove
  • Avatar

    Leonie van Dijk

    Locatiemanager
  • Avatar

    Tom Buitendijk

    Locatiemanager