Kinderopvang

Peuteropvang De Ko-Piloot

Peuteropvang Ko-Piloot in Rotterdam Prins Alexander

Introductie

Alle kinderen willen onderzoeken en experimenteren. Groot worden. Bij peuteropvang Ko-Piloot stimuleren we je kind om zelfstandig te worden. Dat doen we door hem of haar overal bij te betrekken. Bijvoorbeeld bij de tafel dekken, fruit klaarmaken of drinken inschenken. Kinderen kunnen veel meer dan volwassenen denken. Bij peuteropvang Ko-Piloot zien we dat elke dag.

We werken vanuit de montessori-methode

Heeft je kind vandaag zin om te schilderen? Dan stimuleren wij hem of haar om zelf de verfspullen te pakken. De medewerker pakt de verfcape uit de kast en je kind trekt deze zelf aan. Bij ons kan je kind zich in zijn of haar eigen tempo ontwikkelen.

We werken met een plan bij peuteropvang Ko-piloot

Ieder kind is anders. Dat is niets nieuws. Onze pedagogisch medewerkers observeren per ontwikkelingsgebied waar je peuter zich bevindt. We maken per kind een plan om hem of haar verder te helpen. Je peuter leert door te spelen. Dat doen we graag met levensechte materialen: schelpen, takken, magneten of bloemen. Daarnaast werken we met thema’s en een jaar-, maand-, week-, en dagplanning. Het doel? Je kind voorbereiden op de basisschool.

We werken samen met basisschool De Kleine Prins Montessori

Je vindt ons in hetzelfde gebouw. We hebben veel contact met de docenten van deze school. Gaat je kind nadat het bij ons is geweest naar De Kleine Prins? Dat zorgen wij voor een warme en zorgvuldige overdracht. We hebben ook veel contact met alle jeugdgerelateerde instellingen in de wijk Prinsenland. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het Centrum voor Jeugd en Gezin en voorschools maatschappelijk werk.

Kom je eens een kijkje nemen? Je bent van harte welkom! Bel of mail gerust voor een afspraak.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 221251856

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:15 - 12:15
Dinsdag
08:15 - 12:15
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:15 - 12:15
Vrijdag
08:15 - 12:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 46 70 38 03

Adres

Clara Egginkstraat 4
3066 JG Rotterdam
Prins Alexander
  • Avatar

    Joris de Raad

    Locatiemanager