Kinderopvang

Peuteropvang De Rietkraag

Peuteropvang De Rietkraag in Boskoop

Introductie

Welkom bij peuteropvang De Rietkraag! De plek in Boskoop waar je kind al (buiten)spelend van alles leert. Zodat je kind de juiste start heeft als het straks naar de basisschool gaat.

Programma op maat

Jonge kinderen leren iedere keer weer wat bij. Gewoon door lekker te spelen. Wij zorgen dat wat je kind leert helpt om de taal- en denkontwikkeling creativiteit, persoonlijkheid en sociale vaardigheden te stimuleren. We noemen dat Voorschoolse Educatie. En bieden dat aan met een activiteitenprogramma op maat. Gaan we iets sportiefs of creatiefs doen? Dat hangt af van de behoeften en wensen van je kind. Zo komt het programma tot stand. Je krijgt dit programma elke maand in de ouderapp. Zo weet je wat je kind doet op de peuteropvang..

Elke dag naar buiten

Weer of iets minder weer? Maakt niets uit. We gaan lekker naar buiten! Omdat we bewegen heel erg belangrijk vinden. Wat doen we zoal in de buitenlucht? We kijken naar de treinen. De kinderen spelen in de natuurspeeltuin of in de zandbak. We wandelen naar de kinderboerderij. Of we maken ritjes in onze bakfiets..

Helemaal klaar voor de basisschool

Als je kind straks vier is, is zij of hij helemaal klaar voor de basisschool. Dankzij ons Voorschoolse Educatieprogramma. En doordat we samenwerken met het CJG, de logopedist en de scholen in de omgeving. Hoe je dat merkt? We zorgen we voor een goede overdracht. De pedagogisch medewerkers vullen een overdrachtsformulier in als je kind naar de basschool gaat. We bespreken dit natuurlijk eerst met jou. Daarna sturen we het formulier naar de basisschool. Ook gaan we af en toe gezellig op bezoek bij basisschool de Zevensprong.

Gaat je kind straks naar de Zevensprong? Dan kan hij of zij buiten schooltijd naar BSO De Rietkraag. Waar we al regelmatig spelen met de peuteropvang.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 187892684

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:45 - 12:45
Dinsdag
08:45 - 12:45
Woensdag
08:45 - 12:45
Donderdag
08:45 - 12:45
Vrijdag
08:45 - 12:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

017 221 68 16

Adres

Snijdelwijklaan 4d
2771 SX Boskoop
  • Avatar

    Laila Boon

    Locatiemanager