Kinderopvang

Peuteropvang De Rietkraag

Peuteropvang De Rietkraag in Boskoop

Introductie

U vindt het heerlijk om tijd door te brengen met uw kind. Maar u gunt uw kind ook een plek waar hij of zij kan spelen met andere kinderen. Lekker buitenspelen. Een plek waar uw zoon of dochter zich in alle rust kan voorbereiden op de basisschool. Welkom bij peuteropvang De Rietkraag!

Uw kind in de hoofdrol

Wij bieden een creatief, gevarieerd en sportief activiteitenprogramma op maat. Wij kijken naar de behoeften en wensen van uw kind als wij het programma maken. U ontvangt dit programma elke maand per e-mail. Zo weet u exact waar uw kind mee bezig is op de peuteropvang en waar u het met uw peuter over kunt hebben.

Peuteropvang De Rietkraag werkt met een vast dagprogramma

Dit werkt erg praktisch. Daarnaast is het overzichtelijk voor de kinderen. We werken met het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma Piramide. In een combinatie van spelen en leren stimuleren we de kinderen in hun taal- en denkontwikkeling. De ontwikkeling van hun creativiteit, persoonlijkheid en sociale vaardigheden komt ook aan bod.

We spelen elke dag buiten

Dit doen we omdat we bewegen heel erg belangrijk vinden. Wat doen we zoal in de buitenlucht? We kijken naar de treinen. De kinderen spelen in de natuurspeeltuin of in de zandbak. We wandelen naar de kinderboerderij. Of we maken ritjes in onze bakfiets.

Peuteropvang De Rietkraag bereidt uw kind voor op de basisschool

Dit doen we op drie manieren. Ten eerste werken we samen met de scholen in de omgeving, het CJG en de logopedist. Ten tweede zorgen we voor een goede overdracht. Wordt uw kind bijna 4 jaar? Dan vullen onze deskundige pedagogisch medewerkers een overdrachtsformulier in. We bespreken dit eerst met u. Daarna sturen we het op naar de basisschool van uw kind. Ten derde gaan we af en toe gezellig op bezoek bij basisschool de Ichthus en de Zevensprong. Gaat uw kind naar een van deze basisscholen? Dan kan hij of zij buiten schooltijd naar BSO De Rietkraag. Dit is een leuke locatie waar uw kind al regelmatig heeft gespeeld.

Bijdrage voor peuteropvang

Als u geen recht heeft op de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst, dan kunt u wellicht een bijdrage in de kosten voor peuteropvang van de gemeente ontvangen.Kijk op de website van de gemeente voor de voorwaarden.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 187892684

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:45 - 12:45
Dinsdag
08:45 - 12:45
Woensdag
08:45 - 12:45
Donderdag
08:45 - 12:45
Vrijdag
08:45 - 12:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

017 221 68 16

Adres

Snijdelwijklaan 4d
2771 SX Boskoop
  • Avatar

    Laila Boon

    Locatiemanager