Kinderopvang

Peuteropvang De Tovertuin

Peuteropvang De Tovertuin in Vleuten

Introductie

Op Peuteropvang De Tovertuin in Vleuten vindt je peuter alles wat het nodig heeft om straks helemaal klaar te zijn voor de basisschool. Heeft je peuter bijvoorbeeld wat extra ondersteuning nodig bij taalontwikkeling? Dan zorgen wij daarvoor.

Peuteropvang De Tovertuin is het perfecte opstapje

Peuteropvang De Tovertuin is de perfecte opstap naar de basisschool. Hier krijgt ieder kind de kans zich op zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen. We werken met de voorschoolse educatie-methode Startblokken. Die gaat uit van de eigen inbreng van de kinderen, focust extra op taalontwikkeling en houdt rekening met de interesses van ieder kind.

Een heerlijke plek

Onze peuteropvang zit in een fijn pand met veel daglicht. De lokalen zijn ruim, waardoor er een rustige en prettige sfeer hangt. We hebben verschillende leuke, uitdagende speelhoeken gecreƫerd waar de kinderen zelf aan de slag kunnen met allerlei levensechte materialen. Veel ervan zijn sensomotorische materialen die de zintuigen van je kind prikkelen. Daarnaast hebben we zelfs een heuse speelhal met klim- en glijmogelijkheden.

Fijne overgang

Als je kind straks naar de basisschool gaat, maken wij de stap zo klein en fijn mogelijk. We zitten naast Basisschool Blink, maar voor welke school jullie ook kiezen, wij zorgen voor een goede overdracht.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 117636058

GGD-Rapport

Kun je deze content niet goed zien? Dan heb je waarschijnlijk voor een aantal cookies geen toestemming gegeven. Accepteer de marketingcookies om de content wel te kunnen zien. 

Akkoord

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 13:50
Dinsdag
08:30 - 13:50
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:30 - 13:50
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 890 86 80

Adres

Kweektuinlaan 1
3452 SR Vleuten
  • Avatar

    Sylvia Harreveld

    Locatiemanager