Kinderopvang

Peuteropvang De Veldmuis

Peuteropvang De Veldmuis in De Meern

Introductie

Op Peuteropvang De Veldmuis in de wijk Veldhuizen bereiden we je kind spelenderwijs voor op de basisschool. We hebben hier allerlei superleuke speelhoeken, zoals een autohoek, een keukenhoek en een zandtafel. Kom eens langs, dan zie je met eigen ogen hoe gezellig het hier is.

Alle ruimte voor fantasie

Op onze peuteropvang komt de fantasie van je kind helemaal tot leven. Je kind speelt hier samen met andere peuters van 2,5 tot 4 jaar oud in een ruime en lichte ruimte. In elke hoek is iets nieuws te ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers observeren en geven alle ruimte aan de fantasie van je kind. Een auto die kan vliegen? Tuurlijk, waarom niet!

Spelen én leren

Bij Peuteropvang De Veldmuis werken we met het Voorschoolse Educatieprogramma Uk en Puk. Daarmee bereiden we je kind spelenderwijs voor op de basisschool. Onze pedagogisch medewerkers zijn hier speciaal voor opgeleid en kijken naar wat kinderen met een (dreigende) ontwikkelingsachterstand ondernemen en interessant vinden. We besteden daarbij veel aandacht aan de ontwikkeling van de Nederlandse taal. Bij het ophalen praten we je bij, zodat je niets mist van de ontwikkeling van je kind.

We trekken er graag op uit

Als het weer het een beetje toelaat, zijn we buiten te vinden. In de buitenlucht spelen is niet alleen superleuk, maar ook heel gezond! We gaan graag naar onze grote speelplaats of we gaan wat verder weg. Bijvoorbeeld naar de dierenweide om te horen welk geluid een geit maakt. Of we gaan naar de spannende hindernissen in de kasteeltuin. Ja, het is heerlijk om op ontdekkingstocht te gaan.

Kindercentrum De Veldmuis

Samen met Kinderdagverblijf De Veldmuis, Buitenschoolse opvang De Veldmuis en Buitenschoolse opvang Villa Veldmuis vormen we Kindercentrum De Veldmuis. Zo bieden we een uitdagende omgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar, met activiteiten die zijn afgestemd op hun leeftijd en interesses.

De stap naar de basisschool

Als je kind 4 jaar wordt, is het tijd voor de basisschool. Wij zorgen dan voor een uitgebreide overdracht. Onze deskundige pedagogisch medewerkers vullen een overdrachtsformulier in. Wij bespreken dit eerst met jou en sturen het daarna op naar de school van jullie keuze. Wanneer je kind naar school gaat, is hij of zij na schooltijd natuurlijk van harte welkom op Buitenschoolse opvang De Veldmuis.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 638496275

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 13:50
Dinsdag
08:30 - 13:50
Woensdag
08:30 - 13:50
Donderdag
08:30 - 13:50
Vrijdag
08:30 - 13:50
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 13 13 58 32

Adres

St. Pietersberg 12a
3453 PH De Meern
  • Avatar

    Irina Leijdekker

    Locatiemanager