Kinderopvang

Peuteropvang De Veldmuis

Peuteropvang De Veldmuis in De Meern

Introductie

“Vrrroemmm …” en “Wil je nog wat eten?” Dat zijn de geluiden die u hoort bij peuteropvang de Veldmuis. Uit elke hoek komt een ander geluid. Letterlijk, want we hebben een autohoek, een keukenhoek, een zandtafel en nog veel meer leuke hoeken. Voor welke hoek kiest uw peuter?

Fantasie ontplooien bij peuteropvang de Veldmuis

Peuteropvang bij de Veldmuis betekent samenspelen in een ruim en licht lokaal. Met in iedere hoek wat anders om te ontdekken. Samen met andere peuters van 2,5 tot 4 jaar. Onze pedagogisch medewerkers observeren en geven uw kind daarbij alle ruimte om de fantasie te ontplooien. Een auto die kan vliegen? Waarom niet?!

Spelen en leren

Tijdens het spelen leert uw kind van alles. Let maar op. De pedagogisch medewerkers houden dit goed in de gaten. Hoe ver is uw kind? Wat wordt de volgende stap? Wanneer u uw peuter komt ophalen, praat de pedagogisch medewerker u bij. Zo mist u niets van de ontwikkeling van uw kind.

Voorschoolse Educatie

Bij peuteropvang de Veldmuis werken we met het Voorschoolse Educatieprogramma Uk en Puk. Zo bereiden wij uw kind op speelse wijze voor op de basisschool. Een speciaal programma om de ontwikkeling van kinderen tussen de 2,5 en 4 jaar te volgen en te stimuleren. Onze pedagogisch medewerkers zijn hier speciaal voor opgeleid en kijken naar wat kinderen met een (dreigende) ontwikkelingsachterstand ondernemen en interessant vinden. We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van de Nederlandse taal van kinderen. Via spel sluiten de pedagogisch medewerkers aan bij de belevingswereld van de peuters.

Op ontdekkingstocht bij peuteropvang de Veldmuis

Op de Veldmuis ontdekt uw kind niet alleen de wereld binnen. We gaan graag naar buiten. Dichtbij op onze eigen grote speelplaats. En soms iets verder weg. Dan ontdekken we op de dierenweide welk geluid een geit maakt. Welke spannende hindernissen er in de kasteeltuin liggen. Wie gaat er mee op ontdekkingstocht?

Rondleiding aanvragen

Benieuwd naar peuteropvang de Veldmuis er van binnen uitziet? Kom langs voor een rondleiding. Wij kijken er naar uit uw peuter te ontmoeten.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 638496275

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 13:50
Dinsdag
08:30 - 13:50
Woensdag
08:30 - 13:50
Donderdag
08:30 - 13:50
Vrijdag
08:30 - 13:50
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 13 13 58 32

Adres

St. Pietersberg 12a
3453 PH De Meern
  • Avatar

    Irina Leijdekker

    Locatiemanager