Kinderopvang

Peuteropvang De Vuurvlinder

Peuteropvang De Vuurvlinder in Berkel en Rodenrijs

Introductie

Een ochtend of middag bij de peuteropvang betekent dingen doen die je thuis niet doet. Samen spelen met andere kinderen, spelletjes doen die je thuis niet hebt. Met z’n allen op stap naar de speeltuin of de winkel. Terwijl uw kind heerlijk speelt, leert hij of zij ondertussen van alles. Een win-winsituatie.

Een gezellige sfeer bij peuteropvang De Vuurvlinder

Wat vinden andere ouders van onze peuteropvang? We krijgen vaak terug dat onze medewerkers geduldig en lief zijn. Bovendien vinden ze onze locatie sfeervol. Peuteropvang De Vuurvlinder is een plek waar uw kind zich vast ook veilig en vertrouwd zal voelen.

Maandelijkse thema’s bij peuteropvang De Vuurvlinder

U ontvangt elke maand een nieuwsbrief. Daarin staat met welk thema we werken. De thema’s gaan over seizoenen of feestdagen. Maar ook over kleuren of het krijgen van een broertje of zusje. Rondom deze thema’s bedenken we tal van activiteiten. Deze activiteiten stimuleren de taalontwikkeling en de sociaal-emotionele ontwikkeling van uw kind.

We volgen de ontwikkeling van ieder kind

Taalontwikkeling stimuleren we door te werken met het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma Uk & Puk. Zo benoemen we begrippen, zingen we liedjes of lezen we voor aan de peuters. Sociaal-emotionele ontwikkeling stimuleren we door kinderen samen te laten spelen. Zo leren ze vriendschappen sluiten, voor zichzelf opkomen en gevoelens uiten. Uw kind leert zijn of haar talenten te ontdekken. De ontwikkeling verloopt bij ieder kind iets anders. We volgen dit met ‘KIJK!’, ons kind-volgsysteem. In de tienminutengesprekken houden we u op de hoogte.

Overgang basisschool

De Vuurvlinder zit in hetzelfde gebouw als basisschool De Klipper. Samen werken wij intensief aan een doorgaande ontwikkelingslijn voor elk kind van 2 tot 13 jaar. Als uw peuter naar school gaat, zorgen wij ook voor een warme overdacht naar de leerkracht van groep 1.

Feest en plezier

We houden ervan om een feestje te bouwen. Bijvoorbeeld in de laatste week voordat de zomervakantie begint. Muziek aan en dansen maar! Met rode wangen en een blij gezicht gaat iedereen weer naar huis. Wilt u uw kind ook een plek geven waar het plezier kan maken én zich kan ontwikkelen? Bel dan gerust voor een afspraak. We leiden u graag rond en neem uw peuter mee.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 202152212

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 12:00
Dinsdag
08:30 - 12:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:30 - 12:00
Vrijdag
08:30 - 12:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 303 87 72

Adres

Gouden Uillaan 32
2652 KJ Berkel en Rodenrijs
Westpolder
  • Avatar

    Oscar Laguna

    Locatiemanager