Kinderopvang

Peuteropvang De Watersnip

Speeltaalhuis IKC De Watersnip in Zoetermeer Buytenwegh

Introductie

“Het was weer heel gezellig vandaag. We hebben liedjes gezongen en lekker fruit gegeten. Daarna hebben we de kleuren geoefend met een boekje. De kinderen kennen ze nu al bijna allemaal …” Bij speeltaalhuis De Watersnip is er iedere dag zoveel te leren. Als u uw kind bij ons ophaalt, praat de pedagogisch medewerker u er graag over bij. Zo kunt u thuis verder oefenen.

Een vast team, voor een goede samenwerking

Wij werken met een vast team van goed opgeleide pedagogisch medewerkers. Zij verzorgen uw kind met plezier en begeleiden het bij de ontwikkeling. Als ouder kunt u deelnemen aan ons thuisproject en ouderbijeenkomsten. Zo hoort u met welke thema’s we bezig zijn, welke begrippen uw kind leert en wat u hiermee thuis kunt doen.

Extra aandacht voor het leren van taal

Woorden leren, zinnen maken, gesprekken voeren. In het speeltaalhuis geven we extra aandacht aan het leren van de Nederlandse taal. We werken met het Piramideprogramma bij speeltaalhuis De Watersnip. Dit programma is speciaal voor jonge kinderen, voor de taalontwikkeling en om sociale vaardigheden te leren. We werken ieder jaar met een aantal thema’s. En ieder thema heeft zijn eigen activiteiten.

Lekker spelen in speeltaalhuis De Watersnip

Wist u dat ons speeltaalhuis in het gebouw van basisschool De Watersnip is? Zo is de overgang naar school straks veilig en vertrouwd. Wij hebben een eigen lokaal met een huishoek, een bouwhoek en een leeshoek. Daarin kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken. Wie speelt er vandaag vadertje en moedertje? Welke kinderen bouwen samen een huis? En wie wil er luisteren als we een boek lezen?

Kom gerust een keer kijken!

U bent van harte welkom. We laten u graag zien hoe gezellig het bij ons is. Belt u even om een afspraak te maken?

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 548719020

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:15 - 12:15
Dinsdag
08:15 - 12:15
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:15 - 12:15
Vrijdag
08:15 - 12:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 26 67 22 83

Adres

Cesar Franckrode 70-72
2717 BG Zoetermeer
Buytenwegh
  • Avatar

    Sanne Waasdorp

    Locatiemanager