Kinderopvang

Peuteropvang De Wonderlamp

Peuteropvang De Wonderlamp in Rotterdam Prinsenland

Introductie

Peuteropvang De Wonderlamp is een antroposofische opvang. Dat betekent onder andere dat we veel aandacht hebben voor de jaarfeesten Sint Jan, Sint Maarten, Sinterklaas en Kerstmis. We vieren ze door liedjes te zingen en tafelspelen te doen. Maar antroposofie is natuurlijk meer dan het vieren van de jaarfeesten.

Antroposofische levensvisie bij peuteropvang De Wonderlamp

Wij vinden het belangrijk dat elk kind mag zijn wie hij of zij is, want ieder kind is uniek. We hebben veel aandacht voor het individuele talent van kinderen. Bij peuteropvang De Wonderlamp leren de kinderen om respect te hebben voor de natuur. Ze spelen elke dag buiten. We eten biologisch en organiseren onze eetmomenten met aandacht en zorg.

Peuteropvang De Wonderlamp heeft een rustige uitstraling …

Dit komt doordat we in de speelruimte binnen alleen maar natuurlijke materialen gebruiken. We horen van ouders dat zij de groepsruimtes erg verzorgd vinden. In ieder seizoen is er een passende seizoenstafel. Er zijn verschillende hoeken in de groep. Zo zijn er onder andere een huishoek, bouwhoek en leeshoek.

…en ligt in een fijne omgeving

Peuteropvang De Wonderlamp bevindt zich in de prachtige en natuurlijke buurtspeeltuin Pietje Bell. In deze speeltuin zijn meerdere speeltuinen, ingedeeld op leeftijd en moeilijkheidsgraad. We hebben ook ons eigen speelplein. Daar kunnen alleen kinderen van De Wonderlamp spelen.

We zijn uitstekend bereikbaar

Onze locatie kan je gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. De halte van bus 36 is ongeveer vijf minuten lopen. Er is een metrohalte op dertien minuten loopafstand. Je kunt natuurlijk ook met de fiets of auto naar ons komen. Er zijn voldoende parkeerplekken in de buurt.

We werken veel samen met de Rudolf Steinerschool

Onze pedagogisch medewerkers overleggen regelmatig met de leerkrachten van school. Voor de kinderen die na de peuteropvang doorstromen naar de Rudolf Steinerschool zorgen we op die manier voor een doorgaande lijn. Op school zijn ook regelmatig workshops, cursussen en lezingen over antroposofie en de vrije gedachte. Ouders van de Wonderlamp zijn van harte welkom om hierbij aan te sluiten.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 434085005

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:00 - 12:00
Dinsdag
08:00 - 12:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:00 - 12:00
Vrijdag
08:00 - 12:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 286 98 60

Adres

Hattasingel 45
3066 HH Rotterdam
Prinsenland
  • Avatar

    Joris de Raad

    Locatiemanager