Kinderopvang

Peuteropvang Didjeridoe

Peuteropvang Didjeridoe in Rotterdam Hillegersberg

Introductie

Regelmatig horen wij van ouders dat ze enorm blij met ons zijn. Hun kinderen willen het liefst ook in het weekend naar peuteropvang Didjeridoe. Probeer dan maar eens aan een peuter uit te leggen dat dat niet gaat … Een groter compliment kunnen wij ons niet wensen.

Kinderen voelen zich thuis bij peuteropvang Didjeridoe

De pedagogisch medewerkers zorgen voor een veilige sfeer en omgeving. Ze organiseren leuke activiteiten waar de kinderen bewust of onbewust een hoop van leren. We laten uw kind zelf dingen ontdekken. Het samen zijn en samenwerken met andere kinderen stimuleert de ontwikkeling van uw kind.

Goed voorbereid naar de basisschool

We werken met het Voorschoolse Educatieprogramma Puk. Er is naast aandacht voor taalontwikkeling, motorische vaardigheden en sociale vaardigheden ook aandacht voor beginnend rekenen. Met spelletjes en activiteiten wordt de ontwikkeling gestimuleerd. Zo wordt uw kind spelenderwijs voorbereid op de basisschool.

Veel aandacht voor taalontwikkeling

We benoemen wat we doen. We zingen liedjes en lezen voor. Dit doen we zodat kinderen steeds beter leren praten. Een ouder vertelde ons laatst dat de mond van de medewerker op het consultatiebureau openviel toen zij hun kind na drie maanden weer zag. ‘Wat is er gebeurd?’ Het antwoord was simpel: ‘We zijn gestart met peuteropvang Didjeridoe.’

We kijken goed naar uw kind

KIJK!, dit kindvolgsysteem helpt ons de ontwikkeling van uw kind in kaart te brengen. Ouders kunnen eenvoudig meekijken met de ontwikkeling van hun kind. Heeft uw kind behoefte aan extra uitdaging of ondersteuning? Dan zorgen wij daarvoor.

Peuteropvang Didjeridoe, een sfeervolle locatie

U vindt ons in een oud schoolgebouw. Dat maakt onze locatie warm en sfeervol. De Sint Michaëlschool is onze buur. We werken regelmatig met hen samen. Peuteropvang Didjeridoe ligt ook pal naast het Lage Bergse Bos. Zeker in de zomer maken we hier veel gebruik van. We spelen onder de bomen of organiseren een gezellige picknick. Bovendien zijn we uitstekend bereikbaar met de auto: er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt.

Kom gerust langs bij peuteropvang Didjeridoe

Bent u benieuwd naar onze locatie? Wilt u met eigen ogen zien hoe wij kinderen stimuleren zich te ontwikkelen? Bel voor een afspraak. Wij leiden u graag rond. En wordt uw kind 4 jaar? Dan hebben wij ook een BSO met dezelfde, aparte naam: BSO Didjeridoe.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 200065476

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:00 - 12:00
Dinsdag
08:00 - 12:00
Woensdag
08:00 - 12:00
Donderdag
08:00 - 12:00
Vrijdag
08:00 - 12:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 418 12 84

Adres

Mahlersingel 5
3055 SJ Rotterdam
Hillegersberg
  • Avatar

    Sanny van der Meer

    Locatiemanager