Kinderopvang

Peuteropvang Elfenkwarts

Peuteropvang Elfenkwarts in Rotterdam Lombardijen

Introductie

Op Peuteropvang Elfenkwarts beleeft je kind een prachtige en leerzame tijd. Wij maken de overstap naar de basisschool zo fijn mogelijk. Kom eens langs om zelf te ervaren hoe leuk het hier is.

Een ideale plek

We werken op onze peuteropvang met vier groepen verdeeld over twee groepsruimtes. Die ruimtes sluiten direct aan op onze fijne buitenplaats. Ideaal, want zodra het kan gaan we lekker naar buiten. Voor jou als ouder is het ook fijn. Je hoeft niet de hele school door om naar binnen te komen, je kunt gewoon de ingang via onze eigen buitenruimte nemen. Binnen staan alle kasten met spullen op kindhoogte, zodat ze lekker zelf hun speelgoed pakken en ermee aan de slag gaan. We hebben verschillende hoeken waar de kinderen lekker kunnen spelen, zoals de huishoek, de bouwhoek en een steeds veranderende themahoek. We doen ook graag mee aan leuke landelijke evenementen, zoals ModderDag en Kinderboekenweek.

Voorbereid naar de basisschool

We werken met het voorschoolse programma Uk & Puk, waarmee we je kind perfect voorbereiden op de basisschool. Dit programma combineert spelen en leren aan de hand van thema’s die passen bij de belevingswereld van je kind. Denk aan thema’s rondom voeding, kleding en gezondheid.

We werken nauw samen met de basisscholen in de buurt. Wordt je kind bijna 4 jaar dan zorgen wij, met jouw toestemming, voor een goede overdracht.

Heb je interesse? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt onze locatiemanager jullie graag eens rond..

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 705873869

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:15 - 15:45
Dinsdag
08:15 - 15:45
Woensdag
08:15 - 12:15
Donderdag
08:15 - 15:45
Vrijdag
08:15 - 15:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 57 03 23 35

Adres

Dantestraat 363
3076 KM Rotterdam
Lombardijen
  • Avatar

    Marion Bax

    Locatiemanager