Kinderopvang

Peuteropvang Elfenkwarts

Peuteropvang Elfenkwarts in Rotterdam Lombardijen

Introductie

Maak kennis met Puk

Kent u Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van uw ondernemende peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Zo bereiden wij uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Thema’s als ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van uw peuter. Kinderen leren begrippen als groot en klein, lang en kort. Maar ook leren ze over ziek zijn, gezonde voeding en mogen ze de pop Puk beter maken met pleisters en verbandjes. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij peuteropvang Elfenkwarts. Alle activiteiten van de vier groepen zijn afgestemd op de leeftijd en de ontwikkeling van uw peuter.

Deskundige begeleiding

De kinderen worden begeleid door gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Alle kinderen komen wekelijks op vaste dagdelen bij peuteropvang Elfenkwarts. Naast alle leuke binnenactiviteiten spelen we graag buiten. Onze uitdagende buitenspeelplaats nodigt uit om te rennen, ontdekken, fietsen of verstoppertje spelen. Komt uw peuter ook?

Samenwerking met school

De Voorschoolse Educatiemethode (VE) Uk & Puk stimuleert de ontwikkeling van jonge kinderen en bereidt hen voor op de basisschool, in het bijzonder openbare basisschool De Catamaran in de wijk Lombardijen. Met deze basisschool hebben wij een samenwerkingsverband.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 705873869

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:15 - 15:45
Dinsdag
08:15 - 15:45
Woensdag
08:15 - 12:15
Donderdag
08:15 - 15:45
Vrijdag
08:15 - 15:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 57 03 23 35

Adres

Dantestraat 363
3076 KM Rotterdam
Lombardijen
  • Avatar

    Marion Bax

    Locatiemanager