Kinderopvang

Peuteropvang Fantasia

Peuteropvang Fantasia in Capelle aan den IJssel Middelwatering

Introductie

Iedere dag is anders

Werken met verschillende thema’s, ruime keus in speelgoed, activiteiten voor elke leeftijd en samenspel met leeftijdsgenootjes. Iedere dag is anders bij peuteropvang Fantasia. Dagelijks spelen we buiten op het kleuterschoolplein. De kinderen spelen in de zandbak, fietsen, sjouwen, enzovoorts. Af en toe maken we samen met ouders, opa’s en oma’s een uitstapje naar de kinderboerderij. De verwondering op die blije gezichtjes … zo bijzonder om te zien!

Maak kennis met Puk

Kent u Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van uw ondernemende peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Vanuit het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)-thema Uk en Puk bereiden wij uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Thema’s als ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van uw kind. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij peuteropvang Fantasia. Alle activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van uw peuter. Na afloop van ieder thema nodigen wij u uit op de groep om met ons mee te doen.

Samenwerking

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Een goede overdacht is dan extra belangrijk. Wij zorgen daarvoor. Onze deskundige pedagogisch medewerkers vullen hiervoor een overdrachtsformulier in. Wij bespreken dit eerst met u en sturen het daarna op naar de school van uw keuze. Wij werken nauw samen met Obs Klim-Op. Er is regelmatig overleg en wij volgen waar mogelijk de thema’s van school.

Meer informatie

EUR 8,50

bruto per uur*

*Dit is een geschat tarief gebaseerd op het gemiddelde van deze locatie.

LRK 802430570

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:30
Dinsdag
13:30 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
13:30 - 18:30
Vrijdag
13:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 14 21 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 15 08 02 97

Adres

Roerdomplaan 86
2903 TJ Capelle aan den IJssel
Middelwatering
  • Jolene-Konijnenburg-150x150.jpg

    Jolene Konijnenburg

    Locatiemanager