Kinderopvang

Peuteropvang Geluksvogels

Peuteropvang in Nootdorp

Introductie

Onze peuteropvang in Nootdorp zit op dezelfde plek als basisschool Omnia. Dat is om meerdere redenen ideaal voor je kind. We hebben direct toegang tot het mooie schoolplein en speel/gymlokaal waar we heerlijk kunnen spelen. En als je kind straks de overstap maakt naar de basisschool is het al helemaal gewend aan de omgeving, leerkrachten en kleuters.

Leerzame activiteiten bij peuteropvang Nootdorp

Dagelijks worden er activiteiten aangeboden. Het kan dan gaan om creatieve -, muziek -, taal -, beweeg- of andere activiteiten. Op Peuteropvang Geluksvogels wordt er gewerkt met thema’s. Er worden regelmatig activiteiten aangeboden rondom een bepaald thema; bijvoorbeeld Eten en Drinken, Wonen, Ziek en Gezond, Kleding en Kunst.

Voorschoolse Educatie

Wij werken met een programma Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) ‘Piramide’. Dat betekent dat je kind aan de hand van vaststaande thema’s en een duidelijk dagritme op ontdekkingstocht gaat. Dit gebeurt in een uitdagende speel- en leeromgeving. We helpen je kind zich op allerlei vlakken te ontwikkelen. De nadruk ligt daarbij op taalontwikkeling. Hier krijgt je kind altijd de juiste aandacht.

Veel basisscholen werken met dezelfde programma’s als wij. Als je kind dus straks naar school gaat, voelt veel al vertrouwd.

Een goede overdracht

We mogen onze locatie dan delen met basisschool Omnia, dat betekent niet dat we alleen met hen samenwerken. Er is een fijne samenwerking tussen alle basisscholen en peuteropvang in Nootdorp. Dus het maakt niet uit naar welke school je kind straks gaat, wij zorgen sowieso voor een goede overdracht.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 194732629

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 12:30
Dinsdag
08:30 - 12:30
Woensdag
08:30 - 12:30
Donderdag
08:30 - 12:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 20 53 77 77

Adres

de Poort 6
2631 PT Nootdorp
basisschool Omnia
  • Avatar

    Helen Huisman

    Locatiemanager