Kinderopvang

Peuteropvang Goudsteen

Peuteropvang Goudsteen in Rotterdam IJsselmonde

Introductie

Avontuur in de natuur

Welk kind geniet niet van buitenspelen?! Zon, wind, sneeuw, regen. Kinderen houden van de natuur, buitenspelen en … van vies worden.gro-up vindt het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk buiten kunnen zijn. Ook in de stad Rotterdam. Daarom hebben wij een uniek concept ontwikkeld: peuteropvang in de buitenlucht!

Geniet uw peuter van buitenspelen?

Dan is peuteropvang Goudsteen dé plek voor je ondernemende peuter! Wij geven kinderen een gezonde start door heel veel buiten te spelen. In de lente, zomer, herfst én in de winter. De seizoenen worden veel intensiever beleefd door voortdurend buiten te zijn. Waarom kleuren de bladeren rood? Wanneer kunnen we kastanjes zoeken? En wanneer kunnen we pasgeboren kuikentjes bewonderen? Peuters beleven dit allemaal zelf bij peuteropvang Goudsteen in Speeltuin Kreekhuizen.

Je kind mag kiezen wat hij wil doen

Zodat hij zich vrij kan ontwikkelen. Er is zoveel te beleven in het zand, het gras, de plassen, de bladeren of de struiken. De materiaalkeuze is natuurlijk. Takken, stenen, water, zand. Maar we genieten ook elke dag van de dieren in de speeltuin. We voeren de geiten en luisteren naar het getok van de kip. Of we knuffelen met de konijnen.

Oeps … mijn broek is vies

Kan gebeuren, geen probleem. Het gaat erom dat alle kinderen vrijuit buiten mogen spelen. Of het nou regent of de zon schijnt. Laarzen, regenkleding, paraplu’s en reservekleding zijn aanwezig op onze locatie. Want je kind is vrij om op ontdekkingstocht te gaan. En dan hoeft hij zich niet druk te maken om een vieze broek.

Leerzame peuteropvang

Spelen, buiten zijn en de natuur staan centraal bij Goudsteen. Dat is goed voor de lichamelijke en creatieve ontwikkeling van kinderen. Maar er is ook veel aandacht voor de andere ontwikkelingsgebieden. Taal en rekenen komen spelenderwijs aan bod. Hoeveel takjes heb jij? Is de steen zwaarder of lichter dan de veer van de vogel? Je kind leert volgens de voorschoolse leermethode Kaleidoscoop. Taal speelt een grote rol in de ontwikkeling van kinderen. Kaleidoscoop besteedt daarom veel aandacht aan de taalontwikkeling en -stimulering van de Nederlandse taal. Kinderen leren te praten door te vertellen over wat ze meemaken. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen kinderen daarbij. Wij luisteren naar de verhalen en helpen hen om deze ervaringen onder woorden te brengen.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 973578907

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:00 - 12:00
Dinsdag
08:00 - 12:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:00 - 12:00
Vrijdag
08:00 - 12:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 57 13 41 41

Adres

Grenskreek 11
3079 SL Rotterdam
IJsselmonde
  • Avatar

    Marion Bax

    Locatiemanager