Kinderopvang

Peuteropvang Goudsteen

Peuteropvang Goudsteen in Rotterdam IJsselmonde

Introductie

Waarom binnen zitten als je lekker buiten kan zijn? Dat is het idee achter een uniek concept van gro-up: peuteropvang in de buitenlucht. Peuteropvang Goudsteen is zo’n peuteropvang. Is het wat fris? Dan doen we een extra jas aan. Regent het? Heerlijk! Lekker met de laarzen aan naar buiten.

De allerleukste plek

Wij kunnen ons niet voorstellen dat er veel peuteropvanglocaties op een leukere plek zitten dan wij. Midden in een speeltuin met kinderboerderij, wat wil je als kind nog meer? We genieten hier elke dag van de dieren. We voeren de geiten, we luisteren naar het getok van de kippen en we knuffelen met de konijnen.

Lekker naar buiten

Er is bij ons buiten heel veel te doen. Zo hebben we een buitenkeuken voor kinderen met pannen, potten en lepels. We hebben een werkbank met meetlatten en kwasten. En behalve voor de grote dieren hebben we ook veel aandacht voor insecten als kapoentjes, wormen en mieren. Ook vinden we het heerlijk om met takjes, zand, water, gras en kastanjes te spelen. Zelfs in de winter, want we hebben voor iedereen goede regenkleding liggen.

We halen buiten naar binnen

Tuurlijk, als het onweert of als het echt met bakken uit de hemel komt, gaan we lekker naar binnen. Maar dan proberen we buiten wel zoveel mogelijk naar binnen te halen, met veel aandacht voor levensechte dingen. Zo hebben we rupsen en vlinders gehad, en maken we soms kruidenboter of appelmoes met groenten en fruit uit onze eigen moestuin. Binnen zien we op foto’s hoe een aardappel of wortel groeit, waarna we die vervolgens in onze eigen moestuin oogsten.

Iets bijzonders

Elke dag is hier leuk, maar we doen ook graag iets bijzonders. We doen bijvoorbeeld elk jaar mee met de Peutervierdaagse, met ModderDag en met de Kinderboekenweek. Ook vinden we het leuk om lekker op stap te gaan. Bijvoorbeeld naar Natuurtuin De Enk of gewoon lekker wandelen in de omgeving.

Een fijne overgang

Als je kind 4 jaar wordt, is het tijd voor de basisschool. Wij zorgen ervoor dat je kind perfect is voorbereid op wat komen gaat. Dat doen we onder andere door veel aandacht te besteden aan de Nederlandse taal en door voor een goede overdracht te zorgen.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt onze locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 973578907

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:00 - 12:00
Dinsdag
08:00 - 12:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:00 - 12:00
Vrijdag
08:00 - 12:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 57 13 41 41

Adres

Grenskreek 11
3079 SL Rotterdam
IJsselmonde
  • Avatar

    Marion Bax

    Locatiemanager