Kinderopvang

Peuteropvang Gulliver

Peuteropvang Gulliver in Den Haag Wateringse Veld

Introductie

Peuteropvang Gulliver ligt op een prachtige plek in de wijk Hoge Veld in Wateringse Veld. Uw kind kan vrij van lawaai en verkeer heerlijk buitenspelen in onze unieke binnentuin. In ons ruime en lichte gebouw hebben alle groepen een eigen gezellige ruimte die helemaal afgestemd is op de leeftijd van de kinderen. Onze peuteropvang bestaat uit twee groepen, waar uw kind op maandag t/m vrijdag samen met de andere kinderen deel kan nemen aan onze peuteropvang.

Op de peuteropvang kan uw kind (van 2,5 jaar tot 4 jaar) samen met leeftijdsgenootjes spelen en deelnemen aan activiteiten. Wij helpen uw kind in zijn of haar ontwikkeling op weg naar het basisonderwijs. De activiteiten worden aangepast op de ontwikkeling van uw kind.

Bij Peuteropvang Gulliver beleven wij dagelijks leuke, uitdagende en verschillende activiteiten waarbij alle ontwikkelingsgebieden geprikkeld worden. Samen kijken wij naar de talenten van uw kind. Want ieder kind is uniek en elk kind heeft zijn/haar eigen talenten die gezien mogen worden! Kinderen vertellen ons wat zij nodig hebben. Wij luisteren en helpen ze vooruit. Dit doen wij door ze kansen te bieden om vaardigheden te ontwikkelen. Door ze met elkaar te laten spelen om zó zelf te ontdekken hoe zij groot willen groeien.

Peuteropvang Gulliver heeft twee groepen voor kinderen van 2,5-4 jaar

Voorschoolse Educatie

Bij Peuteropvang Gulliver werken we met een programma voor Voorschoolse Educatie (VE). Aan de hand van vaststaande thema’s en een duidelijk dagritme laten we uw kind in een uitdagende speel- en leeromgeving zelf op ontdekkingstocht gaan. Hiermee helpen wij de totale ontwikkeling van uw kind, met de nadruk op taalontwikkeling. Heeft uw kind een duwtje in de rug nodig? Of juist extra aandacht? Wij zorgen dat uw kind alle aandacht krijgt. Omdat veel basisscholen dezelfde programma’s gebruiken, ontstaat er een doorgaande (leer)lijn. De nadruk ligt eerst op ervaren en ontwikkelen. Naarmate uw kind ouder wordt, laten we uw kind steeds meer leren door te spelen.

Voeding

Wij vinden het belangrijk om kinderen zo gezond mogelijk op te laten groeien en zijn ons bewust van de invloed die voeding op een gezonde levensstijl heeft. Hierom worden er op onze locatie alleen producten ingekocht met minder verzadigde vetten, zout, suikers, geur-, kleur-, en conserveringsmiddelen. Daarnaast schenken wij alleen water, thee en melk. Zo werken wij samen aan een gezonde leefomgeving en leefstijl voor uw kind!

Op deze locatie is ook kinderdagverblijf Gulliver en buitenschoolse opvang Gulliver gevestigd.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 122306399

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:00
Dinsdag
14:30 - 18:00
Woensdag
12:30 - 16:00
Donderdag
14:30 - 18:00
Vrijdag
14:30 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

070 312 00 14

Adres

Panamaplein 21
2548 HJ Den Haag
Wateringse Veld
  • Avatar

    Pauline Visser

    Locatiemanager