Introductie

Peuteropvang Gulliver ligt op een prachtige plek in de wijk Wateringse Veld. Je kind kan hier vrij van lawaai en verkeer heerlijk buitenspelen in onze unieke binnentuin.

Op weg naar de basisschool

Onze peuteropvang in Wateringse Veld bestaat uit twee groepen voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Wij helpen je kind bij de ontwikkeling op weg naar het basisonderwijs. De activiteiten worden aangepast op de ontwikkeling van je kind.

We werken met een programma voor Voorschoolse Educatie (VE). Aan de hand van vaststaande thema’s en een duidelijk dagritme gaat je kind in een uitdagende speel- en leeromgeving zelf op ontdekkingstocht. We leggen extra nadruk op de taalontwikkeling. Concludeert het CJG (Centrum voor Jeugd en Gezin) dat je kind een taalachterstand heeft? Dan is de peuteropvang misschien wel gratis.

Een fijne plek

Wij zijn superblij met onze plek en de kinderen al helemaal. Op onze mooie binnenplaats is er alle ruimte om naar hartenlust buiten te spelen. Er staan verschillende speeltoestellen. Het fijne is dat alle groepen direct vanuit hun ruimte naar de binnenplaats kunnen. Dat geeft iedereen een gevoel van vrijheid.

In ons ruime en lichte gebouw hebben alle groepen een eigen gezellige ruimte die helemaal afgestemd is op de leeftijd van de kinderen. De ruimtes hebben grote ramen, dus het is er lekker licht.

Bijzondere activiteiten

We doen mee aan verschillende leuke, landelijke momenten. Zo is ModderDag een favoriet van veel kinderen en is de Kinderboekenweek ook echt een feestje bij ons. Ook geven we kinderen de ruimte om lekker te bewegen met peutergym. Op dinsdag en vrijdag hebben wij ook een middaggroep van 13.00 tot 17.00 uur.

Wil je de sfeer eens komen proeven bij onze peuteropvang in Wateringse Veld? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 122306399

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 12:30
Dinsdag
08:30 - 12:30
Woensdag
08:30 - 12:30
Donderdag
08:30 - 12:30
Vrijdag
08:30 - 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 286 27 77

Adres

Panamaplein 21
2548 HJ Den Haag
  • Avatar

    Sandra Hoeting

    Locatiemanager