Kinderopvang

Peuteropvang Het Eendennest

Speeltaalhuis Het Eendennest in Zoetermeer Dorp

Introductie

Bij Speeltaalhuis Het Eendennest in Zoetermeer Dorp krijgen jonge kinderen de ruimte om spelenderwijs de wereld te ontdekken. Je vindt ons in het pand van basisscholen Vijverburgh en Paulusschool, waar we een veilige en stimulerende omgeving bieden voor jouw kind. Onze ervaren pedagogisch medewerkers vangen je kind met open armen op in huiselijke sfeer. Je kind gaat zich hier snel thuis voelen.

Speeltaalhuis Het Eendennest is een ideale plek

Speeltaalhuis Het Eendennest heeft twee sfeervolle lokalen die direct grenzen aan het kleuterplein aan de achterzijde van het gebouw. Onze peuteropvang beschikt over twee groepen: de ene groep is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, terwijl de andere groep op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag actief is. In beide ruimtes zijn verschillende speelhoeken ingericht met uiteenlopende materialen, zodat kinderen op hun eigen tempo kunnen spelen en leren. Iedere hoek biedt nieuwe mogelijkheden en uitdagingen, en de inrichting wordt regelmatig aangepast aan het huidige thema. Dit zorgt ervoor dat de thema's op een visuele en interactieve manier tot leven komen voor de kinderen.

Afgesloten speelplein

Direct naast onze lokalen bevindt zich het kleuterplein van de basisscholen, waar we een afgesloten speelplein voor de peuters hebben. Hier kunnen de kinderen veilig rennen, fietsen en in de zandbak spelen. We organiseren regelmatig buitenactiviteiten, zodat de kinderen ook buiten volop kunnen ontdekken en bewegen. Moeten we toch naar binnen? Dan kunnen we gebruikmaken van de inpandige gymzaal. Dit is vooral fijn bij slecht weer, omdat we zo toch een uitgebreid aanbod aan beweegactiviteiten kunnen bieden. Eén keer per week bieden we peutergym aan, waarbij de ene week de ene groep en de andere week de andere groep deelneemt.

Themagerichte ontwikkeling

Speeltaalhuis Het Eendennest werkt met een themagericht programma, gebaseerd op de Piramide-methode. Dat betekent dat de kinderen gedurende een aantal weken activiteiten aangeboden krijgen die passen bij een specifiek thema. Zo zorgen we ervoor dat je kind zich op alle belangrijke gebieden ontwikkelt. We maken elk thema zichtbaar in de inrichting van de ruimte, waardoor leren en spelen naadloos in elkaar overgaan. Ook doen we mee aan diverse bijzondere activiteiten, zoals de Peuter4daagse, de Kinderboekenweek en ModderDag.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 155147389

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:45 - 12:45
Dinsdag
08:45 - 12:45
Woensdag
08:45 - 12:45
Donderdag
08:45 - 12:45
Vrijdag
08:45 - 12:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 316 47 34

Adres

Dr. J.W. Paltelaan 3-5
2712 RN Zoetermeer
Dorp
  • Avatar

    Wendy van der Zee

    Locatiemanager