Kinderopvang

Peuteropvang Het Eendennest

Speeltaalhuis Het Eendennest in Zoetermeer Dorp

Introductie

Vader-en-moedertje-spelen in de huishoek. Je eigen hut bouwen in de bouwhoek. Of een relaxmomentje pakken in de leeshoek. Uw kind kan zich op allerlei manieren vermaken in één van de verschillende hoeken in de groepsruimte van speeltaalhuis Het Eendennest. Iedere hoek speelt in op een andere beleving. Uw zoon of dochter speelt, werkt en leert in die hoeken aan de hand van diverse thema’s. Zo stimuleren wij de ontwikkeling van uw kind voor meer succes op de basisschool.

Uw kind krijgt niet alleen liefdevolle verzorging …

U bent zo veel mogelijk betrokken bij de activiteiten binnen onze Voor- en Vroegschoolse Educatie. U hoort waar uw kind mee bezig is, welke begrippen hierbij aan bod komen en hoe u thuis kunt aansluiten op onze thema’s. Fijn als uw kind thuis een feest van herkenning beleeft: “Hé, wat leuk! Dat heb ik vandaag ook op Het Eendennest gedaan, papa en mama.” Effectief!

… wij stimuleren spelenderwijs tot ontwikkeling

Omgaan met andere kinderen. Verschillen in waarden en normen. Ziek en gezond zijn. Dat zijn zomaar een paar leerzame thema’s die bij speeltaalhuis Het Eendennest aan bod komen. Gelukkig steunen diverse winkels en instanties ons daarin. Uw kind krijgt bijvoorbeeld bezoek van de jeugdtandarts. Deze arts brengt leuk reclamemateriaal mee. Daarmee versieren we ons lokaal. Eten en drinken is een ander populair thema. Dan gaan we gezellig naar een bekende supermarkt. Ook daar krijgen we herkenbaar reclamemateriaal waarmee het thema gaat leven!

Speeltaalhuis Het Eendennest: centraal gelegen in Zoetermeer

Is bereikbaarheid voor u een belangrijk thema? Kies dan gerust voor speeltaalhuis Het Eendennest. Ons speeltaalhuis ligt centraal in de wijk Dorp gelegen tussen de basisscholen De Vijverburgh en de Paulusschool. En dichtbij uitvalswegen. Daarnaast is het speeltaalhuis goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw kind eindeloos op u moet wachten …

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 155147389

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:45 - 12:45
Dinsdag
08:45 - 12:45
Woensdag
08:45 - 12:45
Donderdag
08:45 - 12:45
Vrijdag
08:45 - 12:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 316 47 34

Adres

Dr. J.W. Paltelaan 3-5
2712 RN Zoetermeer
  • Avatar

    Wendy van der Zee

    Locatiemanager