Kinderopvang

Peuteropvang Het Houtsnipnest

Peuteropvang Het Houtsnipnest in Zoetermeer Rokkeveen

Introductie

Stel je eens voor. De komende tien jaar breng jij je kind naar hetzelfde gebouw voor peuteropvang, onderwijs en voorschoolse opvang. Hij of zij gaat daar eerst twee jaar naar het speelhuis. En daarna acht jaar naar de basisschool. Met de buitenschoolse opvang vlakbij (Plataanhout 53). Dit klinkt misschien lang. Maar het voordeel is dat je kind opgroeit in een vertrouwde omgeving waarbinnen alle medewerkers dezelfde visie hebben. De ontwikkeling van je kind staat bij ons voorop. En daar dragen wij graag een steentje aan bij.

Onze pedagogisch medewerkers stimuleren uw kind zichzelf te ontwikkelen

Dit doen zij door met je kind spelletjes te spelen waardoor hij of zij nieuwe woorden leert. Of ze zingen liedjes, leren rijmpjes en vertellen verhaaltjes. Dit gebeurt allemaal rondom het thema waar we op dat moment mee werken. We volgen de thema’s van het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma Piramide. Daarnaast is er genoeg speelgoed om mee te spelen. En je kind kan met andere kinderen spelen in verschillende hoeken. Tenslotte zijn we regelmatig creatief bezig met papier en lijm, verf en klei.

Bij peuteropvang Het Houtsnipnest spelen we elke dag buiten

Dit doen we op het omheinde schoolplein. Daar kan uw kind naar hartenlust klimmen, rennen, steppen en spelletjes doen. Naast het buitenspelen maken we regelmatig uitstapjes. We gaan bijvoorbeeld naar de kinderboerderij, de speeltuin of nemen een kijkje in de groepen bij basisschool De Waterlelie.

Wij kiezen voor gezond

Peuteropvang Het Houtsnipnest biedt je kind een gezonde basis. Daarom kiezen wij voor gezonde tussendoortjes en gezonde traktaties. De kans is dus groot dat je kind zijn of haar dagelijkse hoeveelheid fruit al op heeft als je hem of haar komt ophalen.

Is je kind bijna 4 jaar? Dan is het tijd voor de basisschool!

Wij zorgen voor een goede overdracht naar de school. Het maakt daarbij niet uit of het een school binnen of buiten IKC De Waterlelie is. Onze pedagogisch medewerkers vullen een overdrachtsformulier in en brengen dit naar de school van uw keuze. Wilt u gebruikmaken van de BSO als je kind naar de basisschool gaat? Dan kan hij of zij naar BSO Het Houtsnipnest. Daar vangen wij kinderen op van basisschool IKC De Floriant en van het onderwijs van IKC De Waterlelie.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 259989186

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:45 - 12:45
Dinsdag
08:45 - 12:45
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:45 - 12:45
Vrijdag
08:45 - 12:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 25 03 87 39

Adres

Plataanhout 53
2719 LC Zoetermeer
  • Avatar

    Stephanie van Wieringen

    Locatiemanager