Kinderopvang

Peuteropvang Het Palet

Peuteropvang in Zoetermeer Rokkeveen

Introductie

Peuteropvang Het Palet is een speeltaalhuis in de wijk Rokkeveen. En een speeltaalhuis is precies wat de naam zegt: je kind leert hier de Nederlandse taal door lekker te spelen. We werken met twee groepen voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Een heerlijke plek

Onze locatie beschikt over twee groepsruimtes die we in de middag met de buitenschoolse opvang (BSO) delen. In de ruimtes hangt een huiselijke sfeer en zijn er verschillende speelhoeken. Er zijn grote houten blokken, verkleedkleding, muziekinstrumenten, een bouwhoek en een huishoek. Al het speelmateriaal ligt op ooghoogte en binnen handbereik, zodat je kind alles zelf kan pakken. Er is ook een boekenkastje en er zijn creatieve materialen als klei, verf en gekleurd papier.

Buiten kunnen de kinderen ook heerlijk spelen. Lekkere zandtaartjes maken in de zandbak, van de glijbaan glijden of de fietsjes uit de berging halen. Er zijn zelfs fietsjes waar je gezellig samen op kunt zitten. Heel gezellig is dat?! Ook zijn er natuurlijk genoeg ballen en stoepkrijt.

Een gevarieerd programma

We besteden veel aandacht aan de jaarlijks terugkerende bijzondere dagen. Naast de feestdagen organiseren we activiteiten rondom ModderDag, de Kinderboekenweek en de Dag van het Water. Ook doen we mee aan peutergym, waarmee we de motorische ontwikkeling van je kind stimuleren.

Een vloeiende overgang

Wij maken onderdeel uit van Kindcentrum het Palet. Als je kind 4 wordt, is het naar de basisschool dus maar een paar stappen. Wij hebben goed contact met de school en de BSO, dus wij zorgen voor een goede overdracht.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 195798910

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 12:30
Dinsdag
08:30 - 12:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:30 - 12:30
Vrijdag
08:30 - 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 361 87 29

Adres

Marsgeel 18
2718 BZ Zoetermeer
Rokkeveen
  • Avatar

    Erna Maassen

    Locatiemanager