Kinderopvang

Peuteropvang Het Palet

Speeltaalhuis Het Palet in Zoetermeer Rokkeveen

Introductie

De taalontwikkeling van uw peuter gaat extra snel als hij of zij naar speeltaalhuis Het Palet gaat. Uw kind leert onze taal heel snel via taalspelletjes, samen liedjes zingen, voorlezen, woorden benoemen en samen spelen met andere kinderen. Het leren gaat spelenderwijs bij ons. Op een positieve en gezellige manier.

Zonder taalachterstand naar de basisschool

Laat uw kind gelijk een goede start maken op school. Dankzij onze methodiek zien we de woordenschat van het kind snel groeien. Kinderen houden van leren als je het via een spel aanbiedt. En dat is precies wat we doen. Iedere maand kiezen we een ander thema waarbij we de woorden leren. De ene keer gaat het om de kleuren, een andere keer om een seizoen, de dieren, of boodschappen doen. De kinderen vinden het enig.

Een hele ochtend plezier bij speeltaalhuis Het Palet

De kinderen hebben zelf helemaal niet door dat ze bij ons hun taalachterstand aan het inhalen zijn. Het is voornamelijk een ochtend lekker spelen met andere kinderen. Binnen, in ons ruime en gezellige lokaal. Of buiten in de zandbak en op de fietsjes. We bedenken iedere ochtend weer wat leuks voor ze. Soms maken we zelfs een uitstapje naar de speeltuin, de winkel of de kinderboerderij. Kom gerust eens kijken hoe gezellig het bij ons is.

Het Palet werkt samen met basisschool Het Palet

Gaat uw kind straks naar basisschool Het Palet? Dan kent het de omgeving, de kinderen en de leerkrachten al. Stapsgewijs bereiden we uw peuter voor op de overstap. We brengen regelmatig een bezoekje aan een klas. En we zorgen voor een goede overdracht naar de leerkrachten van groep 1. Zo kunnen zij hun onderwijs precies afstemmen op uw kind. Uiteraard geldt dit ook als uw kind naar een andere basisschool gaat.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 195798910

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:15 - 12:15
Dinsdag
08:15 - 12:15
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:15 - 12:15
Vrijdag
08:15 - 12:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

079 346 11 80 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 361 87 29

Adres

Marsgeel 18
2718 BZ Zoetermeer
Rokkeveen
  • Erna-Maassen-bewerkt-300x300.jpg

    Erna Maassen

    Locatiemanager