Kinderopvang

Peuteropvang Het Toekannest

Speeltaalhuis Het Toekannest in Zoetermeer Oosterheem

Introductie

Woezel en Pip. Dora en Diego. En twee ruime lichte lokalen ingericht met verschillende hoeken. Wat wil uw kind nog meer? Misschien lekker losgaan met sport en spel? Ook dat kan bij ons. Speeltaalhuis Het Toekannest bevindt zich in het gebouw van sporthal Oosterpoort. Precies op de locatie waar ook buitenschoolse opvang Het Toekannest zit. Alles lekker dicht bij elkaar. Dat voelt vertrouwd en veilig voor uw kleine. En daar zorgen wij met alle liefde voor …

Spelen bevordert de ontwikkeling van uw kind

Denkt u er weleens over na hoe uw kind het straks vindt op de basisschool? Heeft hij of zij genoeg gespeeld? Vindt uw zoon of dochter het leuk om te leren? Wij beginnen al heel vroeg met het stimuleren. In speeltaalhuis Het Toekannest werken we met Voor- en Vroegschoolse Educatie. Die speelse methode heet Piramide. Binnen Piramide stimuleren wij steeds weer de spel- en taalontwikkeling van uw kind. Zo heeft uw kleine al een voorsprong op de basisschool.

Speeltaalhuis Het Toekannest met sportvelden en speeltuin

Wij spelen graag alle seizoenen buiten. Frisse lucht en lekker bewegen. Essentieel voor uw kind. Gelukkig grenst ons speeltaalhuis aan een uitdagende buitenspeelruimte met grote sportvelden. Daar heeft uw kind alle ruimte om te genieten. Ook gaan we regelmatig met de kinderen naar de speeltuin aan de overkant. Of we plannen een interessant uitje in de wijk. Hartstikke spannend en leuk: een kijkje in een echte basisschool tussen de grotere kinderen.

Samenwerking: scholen, consultatiebureau, u en wij

Heeft uw kind een indicatie? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met het consultatiebureau en de basisscholen in de buurt. We dragen de belangrijkste kenmerken van de ontwikkeling van uw kind over aan de basisschool. Zo kunnen zij aanhaken waar wij zijn gebleven. Allemaal in overleg met u. Uw kind merkt daar niets van en speelt zorgeloos door!

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 224571382

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:45 - 12:45
Dinsdag
08:45 - 12:45
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:45 - 12:45
Vrijdag
08:45 - 12:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 331 79 02

Adres

Zanzibarplein 72
2721 GE Zoetermeer
  • Avatar

    Lykke Kortekaas

    Locatiemanager