Kinderopvang

Peuteropvang Het Toekannest

Speeltaalhuis Het Toekannest in Zoetermeer Oosterheem

Introductie

Bij Speeltaalhuis Het Toekannest in Zoetermeer Oosterheem vindt je kleintje alles om een leuke en leerzame tijd te beleven. Wat denk je van Woezel en Pip, Dora en Diego en twee ruime lichte lokalen waar je lekker los kan gaan? Ja, je kind gaat hier reuzenstappen zetten.

Een heerlijke plek

Onze locatie is eigenlijk op alle vlakken ideaal. Binnen is het kleinschalig, knus en de twee lokalen zijn door de grote ramen heel licht. De kinderen kunnen elke dag weer zelf kiezen uit allerlei leuke themahoeken waar ze met leerzaam speelmateriaal aan de slag kunnen. In de hal hebben we genoeg ruimte voor onze vaste Peutergym-lessen.

Hoe fijn het binnen ook is, het liefst zijn we buiten. Lekker bewegen in de frisse lucht, bijvoorbeeld op de handbalvelden. Lekker handballen, voetballen of andere spelletjes spelen. Aan de overkant is er ook een speeltuin waar we graag naartoe gaan. Natuurlijk letten we altijd heel goed op, maar het is wel zo fijn dat de omgeving autoluw is.

Speels leren bij Speeltaalhuis Het Toekannest

We bereiden je kind aan de hand van de Piramide-methode voor op de basisschool. Dat is een methode voor Voor- en Vroegschoolse Educatie waarmee je kind spelenderwijs allerlei belangrijke vaardigheden leert. Bijvoorbeeld op het gebied van taal, maar we focussen ook op sociale vaardigheden. We doen er alles aan om je kind met een voorsprong te laten beginnen aan de basisschool.

Bijzondere dagen en uitjes in Zoetermeer

We proberen van elke dag iets bijzonders te maken, maar sommige dagen zijn extra bijzonder. Bijvoorbeeld als tijdens de voorleesweken iemand van de bibliotheek langskomt op de speciale boekfiets. Daarnaast plannen we graag uitjes in de wijk. De oudere kinderen gaan één keer per maand op bezoek op de basisschool, zodat ze alvast een beetje kunnen wennen.

Met en zonder indicatie

De persoonlijke aanpak op onze kleinschalige locatie zorgt ervoor dat we bij Speeltaalhuis Het Toekannest oog hebben voor ieder kind. Het maakt niet uit of je kind een indicatie heeft of niet, wij ontvangen hem of haar met open armen. Als je kind straks oud genoeg is voor de basisschool, zorgen wij voor een uitgebreide overdracht. En hebben jullie hierna ook behoefte aan een buitenschoolse opvang (BSO)? Die zit in hetzelfde pand. Dat voelt dus meteen vertrouwd.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 224571382

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:45 - 12:45
Dinsdag
08:45 - 12:45
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:45 - 12:45
Vrijdag
08:45 - 12:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 331 79 02

Adres

Zanzibarplein 72
2721 GE Zoetermeer
Oosterheem
  • Avatar

    Lykke Kortekaas

    Locatiemanager