Kinderopvang

Peuteropvang Het Welpennest

Peuteropvang Het Welpennest in Zevenhuizen

Introductie

Peuteropvang Het Welpennest vindt je in de wijk Koningskwartier in Zevenhuizen. In één pand komen alle kinderopvangvormen en onderwijs samen. gro-up biedt in het kindercentrum opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Met een kinderdagverblijf, een peutergroep en een buitenschoolse opvang (BSO).

Iedere dag is anders bij peuteropvang Het Welpennest

Geen dag is hetzelfde bij peuteropvang Het Welpennest. Die afwisseling komt doordat we werken met verschillende thema’s. Maar ook omdat we een ruime keuze in speelgoed hebben. Onze activiteiten passen bij de leeftijd van je kind. En het speelt samen met leeftijdsgenootjes. Op onze veilige, overzichtelijke speelplaats spelen we veel buiten. Bouwt je kind een kasteel in de zandbak? Bakt het zandtaartjes in de buitenkeuken? Sjouwt het met boomstammen? Of verzorgt het de moestuin? Het kan allemaal!

Je kind in de hoofdrol

Onze activiteiten zijn creatief en sportief. En helemaal op maat gemaakt voor de kinderen op de peuteropvang. Elke maand krijg je het activiteitenprogramma via de Flexkids Ouderapp. Zo kan je volgen wat je kind bij ons op de opvang doet. En de activiteiten kiezen wij niet zomaar. We hebben een zogenoemd beredeneerd aanbod. Dit betekent dat we bij alles wat we doen, bedenken hoe het je kind helpt om zich te ontwikkelen. En als het straks vier jaar wordt, is je kind helemaal klaar om naar de basisschool te gaan.

Maak kennis met Puk

Puk is binnenkort de beste vriend van je peuter. Pop Puk doet alle activiteiten met de kinderen mee. En Puk durft alles! Zo helpt hij uw peuter de wereld te ontdekken en te begrijpen. De thema’s ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van je kind. Het verbeteren en leren van de Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook leert je peuter vormen, kleuren, cijfers en letters. Je ziet: spelen en leren gaan hand in hand bij peuteropvang Het Welpennest.

Alles onder één dak

Wij werken nauw samen met basisschool ’t Reigerbos. Zo kunnen de peuters vast wennen in de kleuterklas. Daardoor verloopt de overgang naar school straks soepeler voor je kind. Peuteropvang Het Welpennest vind je op de eerste verdieping van het pand. Na de peuteropvang en voordat de school uitgaat toveren wij het lokaal om zodat wij de kinderen van de BSO in hetzelfde lokaal kunnen verwelkomen. Zo maken wij optimaal gebruik van de ruimtes. Kinderdagverblijf Het Welpennest zit op de begane grond. Blijft je kind bij gro-up, dan is het dus tot zijn twaalfde (of dertiende) in dezelfde veilige, vertrouwde omgeving.

Overdracht naar de basisschool

Als je kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Een goede overdacht is dan erg belangrijk. Laat dat maar aan onze deskundige pedagogisch medewerkers over. Zij vullen het KIJK! overdrachtsformulier in tijdens de jaren op de peuteropvang. Wat hen opvalt, bespreken de pedagogisch medewerkers natuurlijk met je. Daarna overhandigen ze dit aan de school van je keuze.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 209056642

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
8:45 - 12:45
Dinsdag
8:45 - 12:45
Woensdag
Gesloten
Donderdag
8:45 - 12:45
Vrijdag
8:45 - 12:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

018 049 32 40

Adres

Ryckevelde 3-5
2761 KZ Zevenhuizen
Koningskwartier
  • Avatar

    Shaylene Hagebeek

    Locatiemanager