Kinderopvang

Peuteropvang HotoldeBotol

Peuteropvang HotoldeBotol in Vleuten

Introductie

Lekker spelen, een eigen moestuin onderhouden of artistiek ontplooien in een atelier. Bij peuteropvang HotoldeBotol werken we aan alle ontwikkelgebieden van uw peuter. Altijd door te spelen, want zo leert uw peuter het beste.

Uw peuter voelt zich thuis bij peuteropvang HotoldeBotol

Loop peuteropvang HotoldeBotol binnen en u staat in een ruim en licht lokaal. Zo ingericht dat een peuter zich thuis voelt. Zij hebben baad bij duidelijke structuur. Daarom heeft ieder hoekje een thema. Er is een atelierhoek om lekker te kliederen en een huishoek om samen ‘thee te drinken’. Buiten is er een moestuin en heel veel ruimte om te spelen.

Uitdagende ervaringen voor de beste ontwikkeling

Onze peuteropvang heeft een duidelijk doel: de beste ontwikkeling voor ieder kind. Wij laten peuters uitdagende en verschillende dingen beleven gericht op alle ontwikkelingsgebieden. Onze pedagogisch medewerkers zijn opgeleid om vroegtijdig (dreigende) taalachterstanden te constateren. Wij luisteren en helpen kinderen vooruit. Hoe? Door hen ervaringen te geven. Ze kansen te bieden om hun vaardigheden te ontwikkelen. En door ze met elkaar te laten spelen om hen zó zelf te laten ontdekken hoe zij groot willen worden.

Opgroeien op dezelfde plaats

Zoals wij kinderen laten samenspelen, zo werken wij ook samen. Met BSO UitdeKunst en kinderdagverblijf HotoldeBotol. Met hen delen wij het pand. Uw kind zou dus kunnen opgroeien op dezelfde plek. Ook werken we samen met basisschool de Kees Valkenstein, de Torenpleinschool en de Willibrordschool. We brengen een bezoek aan de bibliotheek en hebben indien nodig contact met het CJG.

Rondleiding aanvragen

Benieuwd naar peuteropvang HotoldeBotol er van binnen uitziet? Kom langs voor een rondleiding. Wij kijken er naar uit uw peuter te ontmoeten.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 126383698

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:00
Dinsdag
07:30 - 18:00
Woensdag
07:30 - 18:00
Donderdag
07:30 - 18:00
Vrijdag
07:30 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

Adres

Kortland 21
3451 VD Vleuten
wijk 10
  • Avatar

    Lindsay van den Hoven

    Locatiemanager