Introductie

Onze peuteropvang is voor elk kind een feestje. We werken met één kleinschalige peutergroep, waar we alle aandacht voor je kind hebben.

Heel veel ruimte

In ons gebouw hebben we een grote ruimte waar de kinderen helemaal opgaan in hun spel. Ze kunnen er kiezen uit verschillende speelhoeken. Zoals de enorme huishoek vol levensecht materiaal. Er is ook een bouwhoek, een creatieve hoek en een wisselende themahoek. Al het materiaal ligt binnen handbereik en op ooghoogte van de kinderen. Zo kunnen ze er lekker zelf mee aan de slag en is meteen duidelijk wat er allemaal te doen is.

Lekker naar buiten

Wij zijn heel blij met onze prachtige, grote en groene buitenruimte. Daar vinden de kinderen een waterbaan, een grote zandbak, een buitenkeuken en veel ruimte om te fietsen. Doordat er veel bomen staan, is het er zelfs op de warmste zomerdagen goed vertoeven. En als het dan écht te warm is, koelen we gewoon lekker af in de waterbaan.

Iets bijzonders

We doen ook graag bijzondere activiteiten. Zo komt er één keer per maand een muziekjuf langs die de kinderen allerlei liedjes leert. Zingen, dansen, we doen het allemaal. Van landelijke activiteiten als ModderDag en de Kinderboekenweek maken we ook een feestje. Samen met de bibliotheek organiseren we regelmatig activiteiten. En de decembermaand laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan.

Voorbereid naar de basisschool

We werken met het voorschoolse taalprogramma Uk & Puk, waarmee we je kind perfect voorbereiden op de basisschool. Deze methode is een combinatie van spelen, werken en leren aan de hand van thema’s.

Met de Kees Valkenstein en de Torenplein werken we nauw samen. In beide scholen hebben we ook een buitenschoolse opvang (BSO). We kennen de mensen daar en op school goed, dus we zorgen voor een perfecte overdracht.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 126383698

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:00
Dinsdag
07:30 - 18:00
Woensdag
07:30 - 18:00
Donderdag
07:30 - 18:00
Vrijdag
07:30 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 677 38 55

Adres

Kortland 21
3451 VD Vleuten
wijk 10
  • Avatar

    Lindsay van den Hoven

    Locatiemanager