Kinderopvang

Peuteropvang IKC De Gaerde

Speeltaalhuis IKC De Gaerde in Zoetermeer Seghwaert

Introductie

In IKC De Gaerde leert uw kind het zelf te doen

Is de favoriete uitspraak van uw kind: ‘Zelluf doen!’? Dan bent u bij IKC De Gaerde aan het goede adres. De bekende woorden van Montessori zijn ‘Leer mij het zelf te doen’. En dat is precies wat wij doen. Wij geloven namelijk dat een kind van nature actief is en zich wil ontwikkelen.

Spelen is erg belangrijk voor kinderen

Bij ons is daar genoeg ruimte voor. We hebben een fijne plek waar kinderen buiten kunnen spelen. Daar is de zandbak bij velen favoriet! Is het geen ‘buitenspeelweer’? Dan is er ook binnen genoeg te beleven. In de groepsruimte van IKC De Gaerde is een bouwhoek, poppenhoek en leeshoek. Vanzelfsprekend is er veel speelgoed en er is altijd iets creatiefs te doen. Wees dus voorbereid op kleurrijke plakwerken en vaasjes van klei.

Uw peuter is in IKC De Gaerde bezig aan een ontdekkingstocht

Elk kind maakt die tocht op zijn of haar eigen manier. Onze pedagogisch medewerkers zijn er altijd om te helpen. Een veilig gevoel. Op IKC De Gaerde werken twee vaste en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Voor u en uw peuter is er dus altijd een vast gezicht op de groep.

We werken samen met basisschool Meester Verwers

Samen met deze school organiseren we activiteiten rondom verschillende thema’s. We nodigen u daar ook voor uit. Kinderen vanaf 3 jaar nemen regelmatig een kijkje op de basisschool. Zo wennen ze alvast op een rustige manier aan deze nieuwe omgeving. Is uw kind bijna 4 jaar? Dan maken wij een peuter-kleuter-overdrachtformulier. We bespreken dit formulier met u en sturen het naar de basisschool van uw kind. Dit formulier zorgt voor een soepele overgang. Alles voor de ontwikkeling van uw kind!

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 239264642

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:45 - 12:45
Dinsdag
08:45 - 12:45
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:45 - 12:45
Vrijdag
08:45 - 12:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 57 42 61 15

Adres

Moerbeigaarde 60
2723 AG Zoetermeer
  • Avatar

    Kim Mendeszoon

    Locatiemanager