Kinderopvang

Peuteropvang IKC De Piramide

Speeltaalhuis IKC De Piramide in Zoetermeer Meerzicht

Introductie

Voor sommige peuters kan het allemaal niet snel genoeg gaan. Ze kennen alle letters en cijfers al. Hebben een enorme woordenschat. En ze stellen vragen die je eerder van een zesjarige zou verwachten. Bij speeltaalhuis De Piramide werken we graag met zulke slimme kinderen. We hebben een speciaal programma voor ‘de pientere peuter’.

Een paar ochtenden of middagen opvang voor uw peuter

Wordt uw kind 2 jaar? Dan kan het een aantal ochtenden of middagen lekker spelen bij speeltaalhuis De Piramide. Misschien is uw kind de eerste paar keren nog verlegen. Maar als het eenmaal gewend is, heeft het de tijd van zijn leven. Lekker ravotten met de andere peuters. Leuke spelletjes. Knutselen. Of voorgelezen worden. De ochtend vliegt voorbij.

We herkennen of uw peuter een ontwikkelingsvoorsprong heeft

De pedagogisch medewerkers van speeltaalhuis De Piramide zijn namelijk gespecialiseerd in kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. En we hebben een geweldig programma om juist die kinderen extra uit te dagen. We gaan met ze aan de slag met de letters. Met cijfers. Met leerzame spelletjes. Ze moeten echt flink nadenken en moeite doen. En dat vinden ze geweldig.

Speeltaalhuis de Piramide heeft een fijn lokaal met verschillende speelhoeken

We hebben talloze spelletjes. En onze pedagogisch medewerkers bedenken iedere keer weer iets nieuws om de kinderen een leuke tijd te bezorgen. Koken en buitenspelen doen we trouwens ook graag met de peuters. Dat kan in de keuken en de heerlijke tuin die we met het Integraal Kindcentrum (IKC) De Piramide delen.

We zijn onderdeel van Integraal Kindcentrum De Piramide

De schooltijd van uw kind begint bij speeltaalhuis De Piramide. En geruisloos gaat het over naar de basisschool en mogelijk de buitenschoolse opvang (BSO). Als IKC werken we namelijk als één team met elkaar samen voor de ontwikkeling van uw kind. Van peutertijd tot naar de middelbare school: er is één doorgaande lijn in de zorg en het onderwijs. Bovendien zijn alle faciliteiten onder één dak. Een vertrouwde omgeving voor uw kind. En handig met halen en brengen als u meerdere kinderen heeft.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 208051600

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 22 87 26 64

Adres

Fivelingo 84-86
2716 BG Zoetermeer
  • Avatar

    Shaylene Hagebeek

    Locatiemanager