Kinderopvang

Peuteropvang IKC De Saffier

Peuteropvang in Zoetermeer Rokkeveen

Introductie

Speeltaalhuis IKC De Saffier is een peuteropvang waar we je kind optimaal voorbereiden op de basisschool. Spelenderwijs leert je kind hier de Nederlandse taal en allerlei belangrijke vaardigheden. Heel leerzaam. Maar ook heel gezellig!

Oog voor je kind op Speeltaalhuis IKC De Saffier

Speeltaalhuis IKC De Saffie is een kleinschalige locatie in Zoetermeer, Rokkeveen. Met één groep, voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Daardoor hebben we écht oog voor je kind. In ons gebouw hebben we een groepsruimte met een thematafel, grote houten blokken, verkleedkleding, muziekinstrumenten, een bouwhoek en een huishoek. Ook staat er een boekenkastje en een bank waar we de kinderen voorlezen. Er zijn allerlei creatieve materialen, zoals klei, verf en gekleurd papier. En we zingen samen ook vaak liedjes.

Alle speelmaterialen liggen op kindhoogte. Zo kan je kind lekker zelf aan de slag. Voor de allerjongste kinderen is er een box in de groepsruimte. Zo blijven zij wel in contact met de groep, maar hebben ze ook een eigen speelplekje. We volgen de zogenaamde Piramide-methode en werken aan de hand van steeds wisselende thema’s. Binnen elk thema bedenken we leuke, leerzame activiteiten.

De deur uit in Rokkeveen

Buiten is het ook superfijn. De groene omgeving heeft een speelhuisje, een zandbak, een glijbaan en (afhankelijk van het seizoen) een moes- of bloementuintje. De babytuin en zandbak zijn voorzien van een schaduwscherm, zodat we er ook op warme dagen van kunnen genieten. Als het te slecht weer is om buiten te bewegen, maken we gebruik van de gymzaal.

Unieke activiteiten

We doen vaak iets bijzonders. Zo zijn er verschillende jaarlijks terugkerende dagen waar we veel aandacht aan besteden. Natuurlijk maken we een feestje van de feestdagen, maar we doen ook mee met ModderDag, de Kinderboekenweek en de Dag van het Water. Misschien wel het hoogtepunt van het jaar is onze lampionnenoptocht in januari.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 996426784

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 12:30
Dinsdag
08:30 - 12:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:30 - 12:30
Vrijdag
08:30 - 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 20 95 04 65

Adres

Electrablauw 5
2718 JT Zoetermeer
Rokkeveen
  • Avatar

    Kristel van den Heuvel

    Locatiemanager