Kinderopvang

Peuteropvang IKC De Triangel

Speeltaalhuis IKC De Triangel in Zoetermeer Seghwaert

Introductie

Speeltaalhuis IKC de Triangel is een peuteropvang in de Zoetermeerse wijk Seghwaert. En is bedoeld voor alle kinderen vanaf twee jaar tot het moment waarop ze naar de basisschool gaan. Op de peuteropvang kan je kind al spelend leren en zichzelf te ontwikkelen. Wij hebben aandacht voor de totale ontwikkeling van jouw kind. Met elkaar zorgen we er niet alleen voor dat je kind professioneel wordt opgevangen. Ook dat je kind leuke en uitdagende dingen beleeft en de mogelijkheid krijgt om zich optimaal te ontwikkelen.

Spelenderwijs leren en ontdekken staat voorop

Onze locatie heeft één groep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. ’s Middag gebruikt de buitenschoolse opvang het lokaal. In de ruimte hangt een fijne, huiselijke sfeer en er zijn verschillende speelhoeken op de groep ingericht. Zo is er een huishoek, een bouwhoek en een leeshoek. Ook is er voldoende uitdagend speelmateriaal aanwezig. Denk aan houten blokken, muziekinstrumenten, puzzels, klei en dergelijke. De peuters kunnen die ontdekken en zo spelenderwijs zich ontwikkelen. Iedere dag kunnen de kinderen buiten heerlijk spelen en hun energie kwijt. Van zandtaartjes bakken, fietsen, steppen tot overgooien met de bal: wat maken ze een plezier! Daarnaast hebben wij een gymzaal waar de kinderen leren klimmen en klauteren. Ook worden er regelmatig danslessen en peutergymlessen gegeven. Heel leuk om te zien hoe de kinderen daar volop van genieten en zo spelenderwijs hun motorische ontwikkeling gestimuleerd wordt.

Piramide

Op de peuteropvang werken wij met de Piramide methode. Dat betekent dat we gedurende een aantal weken thema’s volgen. Onze activiteiten passen we hierop aan. We verzinnen themagerichte activiteiten om alle ontwikkelingsgebieden van de peuter spelenderwijs te stimuleren. Ook doen wij mee aan thema’s zoals ModderDag en de Kinderboekenweek. Wij maken onderdeel uit van integraal kindcentrum (IKC) De Triangel. Daardoor zorgen wij voor een warme overdracht aan de leerkracht als je kind bijna 4 jaar is.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 109520622

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:35 - 12:35
Dinsdag
08:35 - 12:35
Woensdag
08:35 - 12:35
Donderdag
08:35 - 12:35
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 83 25 03 59

Adres

Vlasakker 33-35
2723 TP Zoetermeer
Seghwaert
  • Avatar

    Natasja de Goede-Louwe

    Locatiemanager