Kinderopvang

Peuteropvang IKC De Triangel

Speeltaalhuis IKC De Triangel in Zoetermeer Seghwaert

Introductie

“Hij wilde eigenlijk niet stoppen met knutselen vandaag” vertelt de pedagogisch medewerker glimlachend aan een moeder. “We maakten paddenstoelen. En met die kleine vingertjes was hij heel precies de stippen aan het plakken. Zo knap!” Als u uw kind ophaalt bij speeltaalhuis De Triangel praten we u altijd even bij over de bijzonderheden van uw kind.

Veel contact met de ouders bij speeltaalhuis De Triangel

Het draait bij ons natuurlijk in eerste instantie om de kinderen. Maar contact met u als ouder vinden we net zo belangrijk. We zorgen ervoor dat u op de hoogte bent van het verloop van de dag. Als uw kind voor de eerste keer komt, vertellen we u over het vaste dagritme. En iedere keer als u uw kind ophaalt, nemen we de tijd om u bij te praten. Twee keer per jaar plannen we een tienminutengesprek. En u bent welkom om bij allerlei activiteiten te zijn.

We hebben een reguliere groep en een speeltaalgroep bij De Triangel

In de speeltaalgroep besteden we extra aandacht aan taalontwikkeling. Dat doen we met allerlei taalspelletjes. We vergroten de woordenschat van de peuters door met verschillende thema’s te werken. We werken aan de uitspraak met leuke klankspelletjes en liedjes. Als de kinderen maar plezier hebben, gaat taalontwikkeling bijna vanzelf. Bij ons kan een kind dat een uitdaging heeft op het gebied van taal zich verder ontwikkelen. Zodat als het naar de basisschool gaat op hetzelfde niveau zit als de andere kleuters.

Een gemakkelijke overgang van speeltaalhuis De Triangel naar de basisschool

We zitten al in hetzelfde gebouw als basisschool De Triangel. Aan de omgeving hoeft uw kind dus niet meer te wennen als het naar school gaat. Bovendien maken we regelmatig een uitstapje met ze naar de kleuterklas. En onze pedagogisch medewerkers werken nauw samen met de leerkrachten van school. Alles voor een soepele overgang voor uw kind.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 109520622

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:35 - 12:35
Dinsdag
08:35 - 12:35
Woensdag
08:35 - 12:35
Donderdag
08:35 - 12:35
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 83 25 03 59

Adres

Vlasakker 33-35
2723 TP Zoetermeer
Seghwaert
  • Natasja-bewerkt-300x300.jpg

    Natasja de Goede-Louwe

    Locatiemanager