Kinderopvang

Peuteropvang KC De Entree

Speeltaalhuis KC De Entree in Zoetermeer Meerzicht

Introductie

Als ouder wil je er natuurlijk alles aan doen om ervoor te zorgen dat je kind straks helemaal klaar is voor de basisschool. Een keuze voor Speeltaalhuis KC De Entree in Zoetermeer Meerzicht helpt daarbij. Hier komt je kind een aantal ochtenden per week langs om veel te leren en een leuke tijd te beleven met andere kindjes.

De ideale voorbereiding

Op Speeltaalhuis KC De Entree werken we met de Piramide-methode. Dat is een bewezen aanpak die focust op spraak- en taalontwikkeling. Want als je kind straks naar de basisschool gaat, is de Nederlandse taal heel erg belangrijk. Maar je kind ontwikkelt zich hier op nog veel meer vlakken. Door samen te spelen met andere kindjes, leert hij of zij ook allerlei belangrijke sociale vaardigheden. De onderwerpen die we behandelen, sluiten altijd aan op een thema dat past bij de belevingswereld van je kind. Zo hebben we de thema’s Lente, Zomer en Feest.

Helemaal thuis bij Speeltaalhuis KC De Entree

Het kan voor je kind natuurlijk best even spannend zijn om naar een plek te gaan waar jij niet bent. Daarom is het fijn dat ons gebouw heel sfeervol en huiselijk is. We hebben binnen verschillende themahoeken, zoals een bouwhoek, een schilderhoek en een keuken. Door de grote ramen is er in elke ruimte heel veel licht. Kijken we door die ramen naar buiten, dan zien we overal groene bomen staan. De locatie is centraal in de wijk Meerzicht, direct aan de Meerzichtlaan. Er is genoeg ruimte om je fiets neer te zetten, maar je kan je auto ook makkelijk parkeren.

Een fijne buitenruimte

We hebben een afgesloten, fijne buitenruimte. De speelplaats heeft een tuingedeelte en speelgedeelte. De zandbak is misschien wel de favoriete plek van de kinderen. Je moet ze eens zien lachen als ze zandtaartjes bakken. We vinden het ook belangrijk dat de kinderen genoeg bewegen, want sporten is goed voor het lichaam en voor de geest. Daarom organiseren we elke week Peutergym, waarbij de kinderen allerlei leuke sport- en beweegoefeningen doen.

Alles onder één dak

We zijn onderdeel van Kindcentrum De Entree. Ons gebouw delen we met de buitenschoolse opvang (BSO) en de basisschool. Als jullie straks ook voor de basisschool hier kiezen, kent je kind het gebouw en sommige gezichten al. Dat maakt het lekker vertrouwd. We kennen de pedagogisch medewerkers en docenten daar goed. Als je kind vier wordt en de stap naar de basisschool maakt, zorgen wij voor een uitgebreide overdracht.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 287816783

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 12:30
Dinsdag
08:30 - 12:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:30 - 12:30
Vrijdag
08:30 - 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 321 32 93

Adres

Overwater 1
2715 BT Zoetermeer
Meerzicht
  • Avatar

    Annie Koch

    Locatiemanager