Kinderopvang

Peuteropvang KC De Spelevaert

Peuteropvang in Zoetermeer Seghwaert

Introductie

Onze peuteropvang is een speeltaalhuis, wat inhoudt dat het Nederlands van je kind hier heel snel beter wordt. Hier speelt je kind in een veilige omgeving en leert het tegelijkertijd van alles. Zo wordt de overstap naar de basisschool straks zo klein en fijn mogelijk.

Een vast ritme

Peuters vinden het fijn als er een vast dagritme is. Daar wennen ze bij ons heel snel aan. Met z’n allen aan tafel voor een fruithap, een gezamenlijk spelletje, voorleestijd of lekker ravotten in de gymzaal. We werken steeds met korte blokken waarin we een activiteit aanbieden. Onze pedagogisch medewerkers weten heel goed hoe ze je kind zich hier snel thuis laten voelen.

Zoveel mogelijk bewegen

We spelen elke dag op het schoolplein. De kinderen kunnen zich daar lekker uitleven. Na een drukke schooldag kan je kind alle energie kwijt door te rennen, te klimmen en te klauteren. En is het weer écht te slecht? Dan gaan we lekker los in ons speellokaal.

We doen gedurende het jaar ook allerlei bijzondere dingen. Denk bijvoorbeeld aan peutergym, de Kinderboekenweek, Nationale voorleesdagen, ModderDag en Koningsdag.

Samenwerking

We werken nauw samen basisschool de Spelevaert en basisschool de Springpank, waar wij als gro-up een integraal kindcentrum (IKC) mee vormen. Als je kind de overstap maakt, zorgen wij voor een uitgebreide overdracht. Ook gaan we met de kinderen alvast een paar keer langs op school. Zo weten ze al een beetje wat ze kunnen verwachten en wordt alles opeens een stuk minder eng.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 224469733

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:45 - 12:45
Dinsdag
08:45 - 12:45
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:45 - 12:45
Vrijdag
08:45 - 12:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 22 41 42 23

Adres

Irisvaart 2-4
2724 TT Zoetermeer
Seghwaert
  • Avatar

    Romy Stigt

    Locatiemanager