Kinderopvang

Peuteropvang KC De Spelevaert

Speeltaalhuis KC De Spelevaert in Zoetermeer Seghwaert

Introductie

Druk, drukker, drukst. Als u een peutertje thuis heeft rondlopen, dan weet u hoe ontzettend gezellig dat is. En u weet ook hoeveel aandacht zo’n kleintje nodig heeft. Hoe fijn is het dan om ook eens een ochtend niet te hoeven zorgen voor een kind? Breng uw kind gerust een paar ochtenden naar speelhuis (Kindcentrum) De Spelevaert. Bij ons kan het heerlijk spelen in een veilige omgeving.

Lekker spelen met andere peuters bij speeltaalhuis KC De Spelevaert

Hoe vindt uw kind het om met andere kindjes te spelen? De eerste paar keren is het misschien nog wat verlegen als het bij ons komt. Gelukkig weten onze pedagogisch medewerkers heel goed hoe ze uw kind op zijn/haar gemak kunnen stellen. En u zult zien dat uw dochter of zoon zich binnen de kortste keren compleet vertrouwd bij ons voelt. Dan heeft het niet eens tijd meer om naar u te zwaaien en rent het gelijk blij op zijn of haar vriendjes af.

Speeltaalhuis De Spelevaert werkt met een vertrouwd dagritme

Peuters vinden het fijn als er een vast dagritme is. Daar wennen ze bij ons heel snel aan. Met z’n allen aan tafel voor een fruithap en wat drinken. Een gezamenlijk spelletje. Tijd om zelf te spelen. Voorleestijd. Naar onze eigen buitenruimte. Of lekker ravotten in de gymzaal. We werken steeds met korte blokken waarin we een activiteit aanbieden. Kom anders eens langs met uw kind, dan ervaart u zelf hoe gezellig en gestructureerd een ochtend bij ons verloopt.

Rustig voorbereiden op het basisonderwijs

Bij speelhuis KC De Spelevaert werken we langzaam toe naar de overgang naar de basisschool. Dan is die stap voor uw kind straks niet zo groot. Hiervoor werken we samen met basisschool De Spelevaert en basisschool De Springplank. We maken regelmatig uitstapjes naar deze scholen. Uw kind kan samen met u meedoen aan activiteiten die we met hen organiseren. En als uw kind zijn afscheidsfeestje bij ons heeft gehad, zorgen we voor een goede overdracht naar de leerkracht van groep 1. Samen zorgen we voor een vloeiende overgang.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 224469733

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

079 346 11 80 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 22 41 42 23

Adres

Irisvaart 2-4
2724 TT Zoetermeer
Seghwaert
  • Avatar

    Mandy Stuger

    Locatiemanager