Kinderopvang

Peuteropvang Kiekeboe

Peuteropvang Kiekeboe in Linschoten

Introductie

Maak kennis met Puk

Kent u Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van uw ondernemende peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Zo bereiden wij uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Thema’s als ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van uw kind. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij peuteropvang Kiekeboe. Alle activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en de ontwikkeling van uw peuter.

Groene kinderopvang

De kinderen kunnen verder heerlijk spelen in de zeer ruime speelhal of buiten in de natuurtuin. Onze locatie heeft het kwaliteitsmerk van Groen Cement ontvangen. En daar zijn wij trots op! Spelenderwijs leren de kinderen ontdekken hoe zij zelf goed voor de natuur kunnen zorgen. En dat ze dit weer kunnen overdragen aan hun vriendjes en vriendinnetjes. We hebben niet alleen veel aandacht voor de natuur, maar ook voor gezonde voeding. We stimuleren gezonde traktaties. Doet u mee?

Samenwerking in de Brede Vaart

Peuteropvang Kiekeboe is samen met kinderdagverblijf en BSO Kiekeboe onderdeel van kindercentrum Kiekeboe en gevestigd in de Brede Vaart van Linschoten. Naast het kinderdagverblijf en de BSO zijn er ook twee basisscholen, de regiobibliotheek, het Centrum voor Jeugd en Gezin en een praktijk voor fysiotherapie in het pand gevestigd. De Brede Vaart brengt mensen samen. Het is een toonbeeld van hoe kunst, cultuur, welzijn en onderwijs samenkomen op één locatie. Prettig voor u en uw kind. Bekend zijn met het gebouw en de omgeving maakt de overstap naar school kleiner.

Combinatie peuteropvang en kinderdagverblijf

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Wilt u een combinatie van peuteropvang en kinderdagverblijf? Dat kan! Ook bieden wij vakantieopvang. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 178276911

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:00
Dinsdag
14:00 - 18:00
Woensdag
14:00 - 18:00
Donderdag
14:00 - 18:00
Vrijdag
14:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

034 840 97 53

Adres

Laan van Rapijnen 30
3461 GH Linschoten
  • Avatar

    Anja Boot

    Locatiemanager