Kinderopvang

Peuteropvang Kikker en Eend

Peuteropvang Kikker en Eend in Rotterdam Het Lage Land

Introductie

Bijna elke ochtend is het feest. Uw kind mag dan komen spelen met andere peuters bij Kikker en Eend. De ene keer gaan we buiten in de plassen stampen. De andere keer neemt iedereen zijn eigen knuffel mee en doen we spelletjes. We zorgen voor een gevarieerd programma.

Peuters krijgen bij Kikker en Eend veel verantwoordelijkheid

Eigen initiatief wordt gestimuleerd. En dat vinden ze maar wat leuk. Zelf kiezen of je gaat schilderen of met de blokken spelen. Onze ruimte is zo ingedeeld dat ze makkelijk zelf speelgoed uit de kasten kunnen pakken en weer opruimen. Of ze kiezen juist voor een activiteit in de speelhoek. Zelfstandigheid en nieuwe dingen ontdekken, zijn belangrijke pijlers van ons beleid.

Samen spelen is heel goed voor de ontwikkeling

In een veilige en warme omgeving leren peuters bij peuteropvang Kikker en Eend wat het is om in een groep te functioneren. Samen een spelletje doen. Met elkaar giechelen. Een ander kind ergens mee helpen. Je speelgoed met een ander delen. Samen opruimen. Peuters leren allerlei sociale vaardigheden door met andere kinderen te spelen. En daardoor ontwikkelen ze zelfvertrouwen.

We bereiden ze vast voor op de basisschool

Wat is het verschil tussen groot en klein? Hoog en laag? Ken je alle kleuren? Kun je al een beetje tellen? Via een voorschoolse methode met allerlei spelletjes en activiteiten vergroten we hun woordenschat en algemene ontwikkeling. Van de leerkrachten van groep 1 horen we vaak dat ze kunnen merken dat peuters naar Kikker en Eend zijn geweest. De overgang gaat dan gewoon net wat gemakkelijker.

Peuteropvang Kikker en Eend in één gebouw met basisschool JA Bijloo

We werken nauw samen met de Jan Antonie Bijlooschool. Uw kind maakt zo op jonge leeftijd al kennis met de juffen. En feesten, die vieren we samen. Kom gerust eens langs met uw peuter, we geven u graag een rondleiding.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 732423065

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 12:30
Dinsdag
08:30 - 12:30
Woensdag
08:30 - 12:30
Donderdag
08:30 - 12:30
Vrijdag
08:30 - 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

Adres

Tattistraat 13
3066 CE Rotterdam
Het Lage Land
  • Avatar

    Agnes de Groot

    Locatiemanager