Kinderopvang

Peuteropvang Kleinkunst

Peuteropvang Kleinkunst in Rotterdam Nesselande

Introductie

Sommige peuters die voor de eerste keer bij ons komen, vinden dat best een beetje spannend. Anderen duiken gelijk op het speelgoed af. De pedagogisch medewerkers van peuterspeelzaal Kleinkunst hebben oog voor ieder kind en spelen goed in op hun behoeftes. Daardoor voelen kinderen zich binnen de kortste keren helemaal op hun gemak bij ons.

Binnen- en buitenspelen bij peuterspeelzaal Kleinkunst

We hebben een veilige en gezellige binnentuin. Daar kunnen ze naar hartenlust fietsen, glijden, in de zandbak spelen, stoepkrijten of bellenblazen. Ieder seizoen heeft onze tuin wat moois te bieden. Met water spelen, bladeren zoeken, de koude wind op je wangen voelen en met een beetje geluk, krijgen we ook nog sneeuw. En hebben we genoeg van het buitenspelen, dan gaan we naar binnen. Ook daar is veel te doen.

Kinderen leren van elkaar

De kinderen die al langer bij peuteropvang Kleinkunst komen, zijn een voorbeeld voor de kinderen die net bij ons starten. We besteden veel aandacht aan het sociale aspect. Hoe kun je leuk samen spelen op de peuterspeelzaal? Hoe kom je voor jezelf op? Daarnaast besteden we extra aandacht aan de taalontwikkeling. Door middel van allerlei spellen en activiteiten groeit de woordenschat spelenderwijs.

Activiteiten en spellen krijgen samenhang door een thema

We werken met het educatieprogramma Puk & Ko. Hierin komen allerlei thema’s voorbij. Denk bijvoorbeeld aan de seizoenen, feestdagen, beroepen of het krijgen van een broertje of zusje. We houden u goed op de hoogte van het thema. De ‘thuistas’ helpt hierbij. Hierin zitten materialen zodat u zelf ook aan de slag kunt als u dat leuk vindt. Elk thema sluiten we af met een activiteit waarbij u van harte welkom bent.

Feestelijk het jaar afsluiten

Het hoogtepunt van het jaar is toch wel het slotfeest. Samen sluiten we het ‘schooljaar’ feestelijk af in Plaswijckpark. Zowel voor de kinderen als voor de ouders is dit een gezellig moment. We zouden het erg leuk vinden om u daar ook te zien! Bent u nieuwsgierig geworden naar peuteropvang Kleinkunst? Bel gerust eens voor een rondleiding.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 877076315

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:00 - 15:30
Dinsdag
08:00 - 15:30
Woensdag
08:00 - 15:30
Donderdag
08:00 - 15:30
Vrijdag
08:00 - 15:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 750 84 35

Adres

Charley Tooropsingel 250
3059 WG Rotterdam
Nesselande
  • Avatar

    Evelien van der Graaf

    Locatiemanager