Kinderopvang

Peuteropvang Knofje

Peuteropvang Knofje in Den Haag Wateringse Veld

Introductie

Peuteropvang Knofje ligt in de moderne groene wijk Wateringse Binnentuin. We vormen een kindercentrum met kinderdagverblijf Knofje, buitenschoolse opvang Hamelen en werken hierbij intensief samen met basisschool Maria Montessori. Met verschillende speeltuinen op loopafstand ligt Knofje op een ideale plek.

Veilige thuishaven

Bij Peuteropvang Knofje is het anders dan thuis, maar wel een veilige thuishaven. Met een prettige meerwaarde: samenzijn en -leven met andere kinderen in een groep. Kinderen ontmoeten leeftijdsgenoten met verschillende achtergronden. Peuters leren op de opvang wat samenwerken is, vriendschapsbanden aangaan en conflicten op te lossen. Zo helpt Knofje kinderen zich te ontwikkelen tot actieve burgers in een democratische samenleving.

Voorschoolse Educatie

Bij Peuteropvang Knofje werken we met een programma voor Voorschoolse Educatie (VE). Aan de hand van vaststaande thema’s en een duidelijk dagritme laten we uw kind in een uitdagende speel- en leeromgeving zelf op ontdekkingstocht gaan. Hiermee helpen wij de totale ontwikkeling van uw kind, met de nadruk op taalontwikkeling. Heeft uw kind een duwtje in de rug nodig? Of juist extra aandacht? Wij zorgen dat uw kind alle aandacht krijgt. Omdat veel basisscholen dezelfde programma’s gebruiken, ontstaat er een doorgaande (leer)lijn. De nadruk ligt eerst op ervaren en ontwikkelen. Naarmate uw kind ouder wordt, laten we uw kind steeds meer leren door te spelen.

Peuteropvang Knofje heeft één groep voor kinderen van 2,5-4 jaar

Meer informatie of kennismaken?

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? Klik dan op de knop ‘Rondleiding aanvragen’ hieronder.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 251387008

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

070 312 00 32

Adres

Zevenwoudenlaan 195
2548 NT Den Haag
Wateringse Veld
  • Avatar

    Jessica Vlaanderen

    Locatiemanager