Kinderopvang

Peuteropvang Knofje

Peuteropvang in Den Haag Wateringse Veld

Introductie

Op zoek naar een plek waar je kind een geweldige tijd beleeft en tegelijkertijd wordt voorbereid op de basisschool? Kom dan eens kijken bij Peuteropvang Knofje. Je vindt ons in de groene wijk Wateringse Veld, in het pand van de Maria Montessorischool.

Hier leert je kind van alles

We werken met één groep, voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Hier ontmoet je kind leeftijdsgenoten met verschillende achtergronden. Peuters leren op de opvang samenwerken, vriendschapsbanden aangaan en conflicten oplossen.

We werken met een programma voor Voorschoolse Educatie (VE). Aan de hand van thema’s en een duidelijk dagritme laten we je kind in een uitdagende speel- en leeromgeving zelf op ontdekkingstocht gaan. Zo helpen we de ontwikkeling van je kind, met extra nadruk op taalontwikkeling.

In Den Haag is voor veel kinderen de peuteropvang gratis. Als het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) je kind een indicatie geeft, betaalt de gemeente de peuteropvang.

Een fijne plek voor peuteropvang in Wateringse Veld

Ons heerlijke gebouw is erg licht door alle ramen. De mooie binnenplaats met veel speelmaterialen is direct toegankelijk voor alle groepen. Geloof ons als we zeggen dat hier elke dag een goede sfeer hangt. En hebben we toch een keertje zin in een andere plek? Dan gaan we naar een van de vele speeltuinen in de buurt. Wekelijks gebruiken we de sporthal voor peutergym.

Bijzondere activiteiten

We doen mee aan verschillende leuke, landelijke momenten. Zo is ModderDag een favoriet van veel kinderen en is de Kinderboekenweek ook echt een feestje bij ons.

Wil je de sfeer eens komen proeven bij onzepeuteropvang in Wateringse Veld? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 251387008

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 12:30
Dinsdag
08:30 - 12:30
Woensdag
08:30 - 12:30
Donderdag
08:30 - 12:30
Vrijdag
08:30 - 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 41 38 61 65

Adres

Zevenwoudenlaan 195
2548 NT Den Haag
  • Avatar

    Sandra Hoeting

    Locatiemanager