Kinderopvang

Peuteropvang Kwetternest

Peuteropvang Kwetternest in Capelle aan den IJssel Oostgaarde

Introductie

Maak kennis met Puk

Kent u Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van uw ondernemende peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Vanuit het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)-thema Uk en Puk bereiden wij uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Thema’s als ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van uw kind. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij peuteropvang Kwetternest. Alle activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van uw peuter.

Iedere dag naar buiten

Buiten valt zoveel te ontdekken. Het liefst laten we geen dag voorbij gaan om van de natuur en de buitenlucht te genieten. Dit kan op de mooie, eigen buitenruimte die aan de opvang grenst. Spelen in de zandbak, fietsen, sjouwen, enzovoorts.

En dan naar school

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Een goede overdacht is dan extra belangrijk. Wij zorgen daarvoor. Onze deskundige pedagogisch medewerkers vullen hiervoor het KIJK! overdrachtsformulier in. Wij bespreken dit eerst met u en sturen het daarna op naar de school van uw keuze. Peuteropvang Kwetternest werkt nauw samen met OBS de Tweemaster waar wij onze eigen ruimtes hebben. Er is regelmatig overleg en volgen waar mogelijk de thema’s van school. Als het kan, doen we ook graag mee aan de festiviteiten van school. In de Tweemaster is ook buitenschoolse opvang Heksenketel gevestigd. Zo wordt de overgang naar de Tweemaster nog makkelijker voor uw kleuter. Ook bieden we aan de schoolgaande kinderen voorschoolse opvang aan. De kinderen die niet zelfstandig naar de aangrenzende school OBS de Tweemaster kunnen, worden door onze pedagogisch medewerkers gebracht. De VSO is voor kinderen van OBS de Tweemaster. Zit uw kind op een andere school, maar kan al wel zelfstandig naar school? Dan zijn ze ook van harte welkom op onze VSO. Let op, wij bieden geen ontbijt aan tijdens de voorschoolse opvang.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 159722597

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 12:30
Dinsdag
08:30 - 12:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:30 - 12:30
Vrijdag
08:30 - 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 450 74 50

Adres

Aleoeten 39
2904 VA Capelle aan den IJssel
Oostgaarde
  • Avatar

    Jolene Konijnenburg

    Locatiemanager