Kinderopvang

Peuteropvang Meneer Nilsson

Peuteropvang in Rotterdam Zevenkamp

Introductie

Onze peuteropvang in Zevenkamp ligt op een droomlocatie voor je kind: midden in de prachtige speeltuin Taka Tuka Land. We weten zeker dat je kind zich hier vanaf het allereerste moment als een vis in het water voelt.

Zoveel mogelijk buiten

Als je op zo’n mooie plek zit, wil je er natuurlijk zoveel mogelijk gebruik van maken. Daarom zijn we het grootste deel van de ochtend buiten, zelfs in de winter. Dat is leuk en supergezond. Al helemaal omdat er buiten heel veel leuks te beleven valt.

Een speciaal gedeelte van de speeltuin is afgezet voor de peuters. Daar kunnen de kinderen in verschillende themahoeken spelen. Onder begeleiding mogen de kinderen gebruikmaken van de speeltuin. Daar kunnen ze onder andere kiezen uit een glijbaan, een klimheuvel, een wilgentunnel en een grote schommel.

Ook binnen is het fijn

Wees gerust. Als het onweert, heftig regent of stormt gaan we natuurlijk lekker naar binnen. En daar hoeven de kinderen zich ook helemaal niet te vervelen. In de ruimte hangt een gezellige sfeer en ook hier vinden de kinderen verschillende themahoeken. Het is elke dag weer lastig kiezen tussen de keukenhoek, de autohoek, de bouwhoek en de leeshoek.

We vinden het ook leuk om bijzondere activiteiten te organiseren. Zo doen we elk jaar mee met ModderDag, een geweldige dag die helemaal in het teken staat van lekker vies worden. Daar wordt elk kind blij van. Ook Kinderboekenweek is bij ons op de opvang een belangrijk moment, omdat het heel goed aansluit bij onze focus op taalvaardigheid.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 12:30
Dinsdag
08:30 - 12:30
Woensdag
08:30 - 12:30
Donderdag
08:30 - 12:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 30 08 14 37

Adres

Cole Porterstraat 404
3069 ZD Rotterdam
Zevenkamp
  • Avatar

    Wendy Hitzert

    Locatiemanager