Kinderopvang

Peuteropvang Neverland

Peuteropvang Neverland in Capelle aan den IJssel 's Gravenland

Introductie

Maak kennis met Puk

Kent u Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van uw ondernemende peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Vanuit het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)-thema Uk en Puk bereiden wij uw kind spelenderwijs voor op de basis school. Thema’s als ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van uw peuter. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij peuteropvang Neverland. Ook aan u vragen we om thuis aandacht te besteden aan het thema. Dit kan door middel van het voorlezen van een boekje, het benoemen van woorden, het doen van een knutselactiviteit of misschien weet u zelf iets leuks bij het thema.

Buiten spelen is top!

Op ons veilige, gezellige buitenterrein valt genoeg te ontdekken. Met het juiste speelgoed wordt zowel de grove als de fijne motoriek goed ontwikkeld. Dat kan zijn door te spelen met water op warme dagen, bladeren rapen in de herfst of een mooie sneeuwpop maken als het even meezit. Of door gewoon lekker te fietsen of te steppen.

Overdracht naar de basisschool

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Peuteropvang Neverland vindt een goede overdacht naar ouders en de basisschool extra belangrijk. Onze deskundige pedagogisch medewerkers vullen hiervoor het KIJK! observatieformulier in. Wij bespreken dit eerst met u en sturen het daarna op naar de school van uw keuze.
Met BSO Neverland en obs West vormen wij Kindcentrum Obs West. Hierdoor is de communicatielijn kort en sluiten we goed aan op elkaars wensen en mogelijkheden. Vlak voordat uw peuter 4 wordt, gaat hij of zij op bezoek in een kleuterklas. Onze medewerkers zorgen nog voor een mondelinge overdracht aan de betreffende docent. Zo maken we de overgang naar school zo vertrouwd en veilig mogelijk.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 935714492

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:00 - 12:00
Dinsdag
08:00 - 12:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:00 - 12:00
Vrijdag
08:00 - 12:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 202 24 31

Adres

Berliozstraat 11
2901 GA Capelle aan den IJssel
's Gravenland
  • Avatar

    Nandani Ganesh

    locatiemanager